Diensten

Lees allerlei interessante blogposts gerelateerd aan de diensten van Hofkens HIG. Zo ontdek je niet alleen wat onze allesreinigers dagelijks doen, maar leer je ook de ins en outs van de schoonmaakbranche in het algemeen.

 

Wil je meer lezen over een specifieke dienst? Selecteer dan een van de volgende categorieën:

 

Wateroverlast door regenval of verstopping?

2018/01/31

Regenval in Nederland zorgt ieder jaar weer voor een hoop overlast. Er ontstaan lekkages, putten lopen over en kelders lopen vol. Om schade bij wateroverlast te voorkomen heeft Hofkens HIG een 24/7 calamiteitenservice. Je leest hier alles over de voordelen hiervan.

Lees meer

Schoonmaakwerk kantoren: van essentieel belang

2017/09/05

Hofkens HIG is specialist op het gebied van schoonmaakwerk op kantoren. Regulier schoonmaakwerk of specialistisch schoonmaakwerk, onze Allesreinigers doen het!

Lees meer

Een schoonmaakcontract: liever resultaatgericht of inspanningsgericht?

2017/08/22

Binnen de schoonmaakbranche wordt er veel gewerkt met schoonmaakcontracten. In zo’n contract worden afspraken vastgelegd over de schoonmaakwerkzaamheden.

Lees meer

Dagelijkse schoonmaak bijhouden, waar gaat het mis?

2017/07/27

Dat een schone werkplek erg belangrijk is weten we allemaal. Maar waarom is het dan vaak tóch zo moeilijk om een ruimte samen schoon te houden?

Lees meer

Periodieke schoonmaak, waarom is het zo belangrijk?

2017/07/13

Of je nu werkzaam bent op een kantoor, in een zorginstelling of je dagelijks uitleeft in de sportschool: je werkt, sport en leeft graag in een schone omgeving. Een schone, opgeruimde omgeving oogt niet alleen fijn, maar is ook beter voor de gezondheid én voor de uitstraling van je bedrijf.

Lees meer

De do’s en don’ts bij wc ontstoppen

2017/07/05

Net wanneer je op het punt staat om naar een afspraak te gaan, zie je bij het doortrekken van de wc het waterpeil gevaarlijk hard stijgen. Gelukkig gaat het water nog net niet over het randje. De wc is verstopt. Hoe los je dit zo snel mogelijk op?

Lees meer

Schoonmaak op kantoren: 4 positieve effecten

2017/06/12

Onze Allesreinigers gaan dagelijks aan de slag voor schoonmaakonderhoud van kantoren. Zo zorgen zij ervoor dat werknemers zich kunnen focussen op hun eigen werk.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Vul hier je e-mail adres in en krijg onze nieuwsbrief.

Direct informatie opvragen?

Meer informatie vinden of toch liever meteen contact opnemen?

  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk