Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud: van sanitaire dienstverlening tot gevelreiniging of het wassen van ramen. Zoek je meer informatie over het verschil tussen het reinigen onder hoge druk, stoom of het droogijsstralen van een gevel? Wil je alles weten over de laatste trends in handdoekautomaten? Of ben je benieuwd naar hoe een marmoleum vloer deskundig wordt gereinigd?

In de categorie schoonmaakonderhoud vind je interessante blogposts over alles dat met schoonmaak en onderhoud te maken heeft. Interessant voor een facilitair manager en de beheerder van een sportkantine, maar ook voor horecaondernemers en iedereen die net als ons van schoonmaken houdt. Lees snel verder!

 

 

Schoonmaakwerk kantoren: van essentieel belang

2017/09/05

Hofkens HIG is specialist op het gebied van schoonmaakwerk op kantoren. Regulier schoonmaakwerk of specialistisch schoonmaakwerk, onze Allesreinigers doen het!

Lees meer

Een schoonmaakcontract: liever resultaatgericht of inspanningsgericht?

2017/08/22

Binnen de schoonmaakbranche wordt er veel gewerkt met schoonmaakcontracten. In zo’n contract worden afspraken vastgelegd over de schoonmaakwerkzaamheden.

Lees meer

Dagelijkse schoonmaak bijhouden, waar gaat het mis?

2017/07/27

Dat een schone werkplek erg belangrijk is weten we allemaal. Maar waarom is het dan vaak tóch zo moeilijk om een ruimte samen schoon te houden?

Lees meer

Periodieke schoonmaak, waarom is het zo belangrijk?

2017/07/13

Of je nu werkzaam bent op een kantoor, in een zorginstelling of je dagelijks uitleeft in de sportschool: je werkt, sport en leeft graag in een schone omgeving. Een schone, opgeruimde omgeving oogt niet alleen fijn, maar is ook beter voor de gezondheid én voor de uitstraling van je bedrijf.

Lees meer

Schoonmaak op kantoren: 4 positieve effecten

2017/06/12

Onze Allesreinigers gaan dagelijks aan de slag voor schoonmaakonderhoud van kantoren. Zo zorgen zij ervoor dat werknemers zich kunnen focussen op hun eigen werk.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Vul hier je e-mail adres in en krijg onze nieuwsbrief.

Direct informatie opvragen?

Meer informatie vinden of toch liever meteen contact opnemen?

  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk