Schoonmaken is niet geheel zonder risico’s. Benieuwd naar hoe je goed én veilig schoonmaakt? In deze blog geven we tips!

Lees meer

Een muffe geur is erg vervelend en kan in sommige gevallen zelfs hinderlijk zijn. Soms is de muffe geur zelfs zo sterk dat er meer nodig is dan wat frisse lucht om deze te verdrijven. Hoe je een muffe geur op kantoor binnen no-time verwijdert, lees je in deze blog.

Lees meer

Bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor veilige en betrouwbare voedingsmiddelen. Waar je hierbij op moet letten, lees je in deze blog!

Lees meer

Waarom is gevelreiniging belangrijk? Het maakt de uitstraling niet alleen frisser, maar het heeft ook een aantal andere voordelen. Je leest ze hier.

Lees meer

Goede glasbewassing is essentieel voor jouw pand. Benieuwd waarom? In deze blog leggen wij de voordelen uit!

Lees meer

Twijfel je of je voor de schoonmaak een professioneel schoonmaakbedrijf nodig hebt? Deze blog helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer

Om efficiënt te kunnen werken, is het van belang dat jouw kantoor schoon en geordend is. Benieuwd hoe je dit goed doet? Lees dan de tips van Hofkens HIG!

Lees meer

Niets is zo vervelend als een stinkende vaatwasser. Zeker wanneer de geur door heel de ruimte wordt verspreid. Hofkens HIG geeft tips!

Lees meer

Het is van velen niet het favoriete klusje, maar het moet toch gebeuren: het toilet schoonmaken. Maar hoe maak je het toilet eigenlijk het beste schoon?

Lees meer

Een onhygiënische ruimte is een broedplaats van ziektekiemen en virussen. Met onze tips verwijder jij deze bacteriën als een pro!

Lees meer