Calamiteitenservice

Is jouw riool of afvoer verstopt? Of heb je last van wateroverlast of een overstroming als gevolg van een verstopte afvoer, kapotte leiding of heftige regenval? Voor dit soort calamiteiten wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Bel daarom de Allesreinigers van Hofkens HIG, zij staan namelijk dag en nacht voor je klaar!

 

Hofkens HIG doet aan 24/7 calamiteitenservice. Wanneer er sprake is van een calamiteit die direct opgelost dient te worden om schade zo veel mogelijk te beperken, kan je dag en nacht contact opnemen met de klantenservice van Hofkens HIG, ook op feestdagen! Je kan deze bereiken op: 0162 45 94 40.

 

Het verhelpen van jouw verstopping op afspraak is natuurlijk ook gewoon mogelijk.
 

Riool verstopt

Is jouw riolering verstopt en heb je hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wil je niet wachten tot de volgende ochtend voordat je riool ontstopt wordt. Voor deze klus kan je de Allesreinigers van Hofkens HIG inschakelen. Zij staan 24/7 voor je klaar met de juiste materialen en de juiste instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij jou thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

 

Het kan zijn dat er voor het riool ontstoppen een plan van aanpak gemaakt moet worden voor herstel- en vervangingswerkzaamheden. De Allesreinigers van Hofkens HIG beschikken over de juiste kennis om deze opdracht veilig en betrouwbaar uit te voeren en jouw riolering te ontstoppen. Ook voor een wc ontstoppen kan je de 24/7 calamiteitenservice van Hofkens HIG inschakelen.

 

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom is het verstandig om tijdig jouw riolering te laten inspecteren. De Allesreinigers van Hofkens HIG staan voor je klaar om rioolservice uit te voeren en verstoppingen te voorkomen.
 

Calamiteitenservice

Wanneer er sprake is van een calamiteit, een onverwachte gebeurtenis waarbij een snelle reactie gewenst is om zo de schade te kunnen beperken, kan je gebruik maken van de calamiteitenservice van Hofkens HIG. Een storm of brand komt altijd ongelegen en onverwacht en kan daarbij ook nog eens zorgen voor schade aan je woning of bedrijfspand. Wateroverlast door een storm of verstopping kan zorgen voor waterschade met alle gevolgen van dien. Hierbij is snelheid geboden om de schade te kunnen beperken. Maar ook voor reiniging na een inbraak kan je ons inschakelen, niets is ons te gek.

 

Wateroverlast door regen

Zomers in Nederland zijn niet meer wat het geweest zijn. Zo regent het vaak pijpenstelen waardoor er wateroverlast ontstaat. De hevige regenval zorgt ervoor dat het riool begint te borrelen door de plotselinge hoeveelheid regenwater, putten die overstromen of kelders die onderlopen. Ook in situaties als wateroverlast die veroorzaakt wordt door regen wil je graag hulp hebben. Hiervoor kan je terecht bij De Allesreinigers van Hofkens HIG.

 

De Allesreinigers van Hofkens HIG staan 24/7 voor je klaar om u te helpen bij calamiteiten of andere vormen van industriële reiniging. Of deze calamiteit nou een riool of afvoer ontstoppen, reinigen bij een ravage, leegzuigen van een ruimte bij wateroverlast of het verwijderen van graffiti betreft. Jouw calamiteit, is onze calamiteit. Wij staan dag en nacht voor je klaar en komen overal en altijd. Heb je ons nodig? Bel: 0162 45 94 40.

 

Wens je niet direct geholpen te worden, maar wil je wel binnen 24 antwoord op je vraag? Bereik ons via de klantenservice of vul het terugbelformulier in onderaan deze pagina. Wij nemen dan contact met je op.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk