corvee schoonmaak en reiniging


Corvee is de verzamelnaam voor het uitvoeren van alle regelmatig terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor corvee werkzaamheden in een industriële omgeving bent u bij Hofkens HIG aan het juiste adres. Voor het uitvoeren van hand- en spandiensten zoals vegen, afvalverzameling, schoonmaken, terreinonderhoud en opruimwerkzaamheden staan de Allesreinigers voor u klaar.


Kwalitatief corvee schoonmaak

Alle ins en outs van industrieel reinigen zijn bekend bij de Allesreinigers van Hofkens HIG. De Allesreinigers zijn flexibel en verrichten kwalitatief werk dankzij de benodigde kennis en ervaring op het gebied van lichte industriële werkzaamheden, zoals corvee schoonmaak, en veiligheid.


De corvee werkzaamheden industriële omgeving kunnen als individuele dienst verzorgd worden of als aanvullend onderdeel op onze of uw eigen werkzaamheden. Zo is er altijd wel een dienst die op uw situatie aansluit. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft corvee werkzaamheden en wat Hofkens HIG voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0162 45 94 40 of kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice.

BEL MIJ TERUG

Meer informatie over deze dienst of deze dienst inschakelen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk