Corvee schoonmaak

Corvee is de verzamelnaam voor het uitvoeren van alle regelmatig terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor corvee werkzaamheden in een industriële omgeving ben je bij Hofkens HIG aan het juiste adres. Voor het uitvoeren van hand- en spandiensten zoals vegen, afvalverzameling, schoonmaken, terreinonderhoud en opruimwerkzaamheden staan de Allesreinigers voor je klaar.

 

Kwalitatief corvee schoonmaak

Alle ins en outs van industrieel reinigen zijn bekend bij de Allesreinigers van Hofkens HIG. De Allesreinigers zijn flexibel en verrichten kwalitatief werk dankzij de benodigde kennis en ervaring op het gebied van lichte industriële werkzaamheden, zoals corvee schoonmaak, en veiligheid.

 

De corvee werkzaamheden industriële omgeving kunnen als individuele dienst verzorgd worden of als aanvullend onderdeel op onze of jouw eigen werkzaamheden. Zo is er altijd wel een dienst die op jouw situatie aansluit. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft corvee werkzaamheden en wat Hofkens HIG voor je kan betekenen? Voor meer informatie kan je ons bereiken op 0162 45 94 40 of kan je contact met ons opnemen via de klantenservice.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk