Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden zijn diensten die verschillende schoonmaakbedrijven aanbieden. Zo ook schoonmaakbedrijf Hofkens HIG. De Allesreinigers zijn uw partner bij het reinigen van de gevel van uw bedrijfspand of woning en diverse werkzaamheden op uw terrein of parkeerplaats.

 

Gevelreiniging

Een bedrijfspand met een vervuilde gevel, dat staat niet erg representatief. En dat is jammer, want een gevel is vaak de eerste indruk van de bezoeker. Om dit te voorkomen is het van belang om de gevel tijdig te reinigen zodat deze schoon blijft. Verschillende bedrijven in de schoonmaakbranche kunnen dit voor u bewerkstelligen, het is echter verstandig om voor Hofkens HIG te kiezen. Gevelreiniging is namelijk niet altijd een gemakkelijke klus. Afhankelijk van het materiaal van de gevel en de soort vervuiling wordt er een geschikte techniek gekozen en toegepast. Dit is vaak één van de volgende schoonmaaktechnieken:

  • hoge druk;
  • stoom;
  • droogijsstralen;
  • chemisch reinigen.

Maar buiten deze technieken kunt u De Allesreinigers ook inzetten voor het impregneren en beschermen van de gevel, het verwijderen van graffiti, verf, stucwerk, nieuwbouw uitslag en vervuiling door ongedierte. Zowel zakelijk als particulier kunt u Hofkens HIG inschakelen.

 

Terreinwerkzaamheden

Het schoonmaken van uw terrein of parkeerplaats kan soms een hele klus zijn. Ook deze taak neemt schoonmaakbedrijf Hofkens HIG graag op zich. Onder terrein werkzaamheden valt het schoonmaken of schoonspuiten van het terrein, maar bijvoorbeeld ook rioolonderhoud. Zorg ervoor dat u deze werkzaamheden goed bijhoudt om in de toekomst problemen te voorkomen.

 

Wilt u gebruik maken van meerdere schoonmaakdiensten? Neem voor een passende oplossing direct contact met ons op: 0162 45 94 40 of via de klantenservice.

De Allesreinigers van Hofkens HIG zullen een reinigingsplan op maat voor u samenstellen.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk