onderhoudsstop industriele omgeving

Een onderhoudsstop in een productieomgeving of industriële omgeving heeft als doel het verbeteren van de veiligheid, het uitvoeren van inspecties en het onderhouden en reinigen van installaties en productieomgevingen.

 

Onderhoud van installaties zijn noodzakelijk voor de veiligheid, maar ook voor het behoud en de duurzaamheid van installaties. Iedere dag dat een installatie uit bedrijf is betekent geen productie en kost dus geld. Daarom wil je natuurlijk dat de onderhoudsstop zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. De Allesreinigers komen in actie bij dit traject en zorgen dat dit zo snel en efficiënt mogelijk verloopt.

 

Een veilige en kwalitatieve onderhoudsstop

Een veilig en kwalitatieve onderhoudsstop ontstaat na een gedegen voorbereiding met ons projectteam. Voorzien van een volledig en op maat gemaakt draaiboek en reinigingstechnieken zijn we 24/7 beschikbaar voor een succesvolle shut down van uw productieproces of productielijn. Veiligheid staat hierbij op nummer één. De Allesreinigers leveren de afgesproken en gewenste kwaliteit en gezamenlijk streven wij naar een zo kort mogelijke stillegging van het productieproces.

 

Ben je benieuwd wat Hofkens HIG voor jouw bedrijf kan betekenen? Voor meer informatie bel je ons op 0162 46 94 40 of neem contact op via de klantenservice.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk