schoonmaakmethodes

De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn van alle markten thuis. Er worden veel schoonmaakmethodes toegepast, zo ook het opzuigen, transporteren en terugpersen van vloeibare stoffen. Wat deze schoonmaakmethode precies inhoudt en wanneer deze wordt ingezet, wordt hieronder toegelicht.

 

Wanneer wordt deze schoonmaakmethode toegepast?

De schoonmaakmethode opzuigen, transporteren en terugpersen van vloeibare stoffen wordt toegepast bij het leeghalen van diverse opslagmethoden. Dit kunnen tanks, putten, vaten, silo’s of bassins zijn bij bedrijven bijvoorbeeld. Maar ook bij leidingen en kelders wordt dit toegepast. Denk hierbij aan een ondergelopen kelder door hevige regenval en dus wateroverlast.

 

Nadat een opslag leeggezogen is en de vloeibare stoffen verwijderd zijn, kan er vervolgens ook nog gereinigd worden en eventueel gedesinfecteerd als dit nodig is. Ook is het mogelijk dat De Allesreinigers van Hofkens HIG de opgezogen vloeibare stoffen terugpersen in de daarvoor bestemde opslagmogelijkheden. Het transporteren van deze stoffen naar een andere bestemming is ook een optie.

 

Wil je een spill/morsing laten verwijderen? Dan is deze reinigingstechniek daar geschikt voor.

 

Deze schoonmaakmethode toepassen?

Wil je gebruik maken van de schoonmaakmethode opzuigen, transporteren en terugpersen van vloeibare stoffen? Dan kun je contact opnemen met Hofkens HIG om de mogelijkheden te bespreken. Je kan onderaan deze pagina een terugbelverzoek indienen met jouw vraag, of direct contact met ons opnemen via: 0162 45 94 40 of via de klantenservice.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk