Rioolservice

Rioolservice nodig maar is het geen calamiteit? Ook dan kun je op De Allesreinigers van Hofkens HIG rekenen. Voor onderhoud van jouw riolering staan wij voor je klaar om er zo voor te zorgen dat een verstopping wordt voorkomen.

 

Heb je last van een calamiteit en een verstopt riool dat niet kan wachten omdat bijvoorbeeld de wc overstroomd? Dan kun je het beste de 24/7 calamiteiten service van Hofkens HIG inschakelen, zij komen direct in actie.

 

Onderhoud van riolering

Het is belangrijk om jouw riool goed te onderhouden om zo ongewenste verstoppingen te voorkomen, zoals een verstopte wc. Wanneer je een nare lucht ruikt of het water niet goed meer doorloopt ben je vaak al een stap te laat. Om deze reden is onderhoud van het riool zo belangrijk, voorkomen is namelijk beter dan genezen. De Allesreinigers van Hofkens HIG kan je inzetten voor rioolservice. Hier valt onder meer het reinigen van het riool onder en de rioolinspectie, indien nodig zelfs met een camera.

 

Heb je een specifieke vraag betreffende rioolservice? Wij zijn De Allesreinigers, neem contact met ons op voor een passende oplossing. Voor direct contact bel 0162 45 94 40 of bereik ons via klantenservice.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk