CAMERA INSPECTIE VAN HET RIOOL

 

 

Heb je wel eens een verstopt riool gehad? Of ben je bang voor verzakkingen of opgehoopt vuil in het riool? Wij voeren graag een camera inspectie uit om het riool te checken op eventuele calamiteiten, zoals een lekkage, breuk, verzakking of beschadiging. Met onze geavanceerde mogelijkheden kunnen wij je snel en gericht helpen, zonder te veel kosten te maken. 

 

HOE WERKT EEN RIOOL camera inspectie?

We voeren onze riool inspectie grondig uit met een professionele riool camera. Deze camera wordt met de inspectie door het riool geduwd met een duwstang. De lens volgt de gehele riolering, tot aan de gemeentelijke aansluiting. Zo gaan we gericht op zoek naar eventuele problemen in het riool. Indien zich er een probleem bevindt, kunnen we deze heel specifiek detecteren. Dit doen we met een speciale zender, die tot op de centimeter nauwkeurig aangeeft waar het probleem zich voordoet. Zo weten we precies waar we moeten zijn om het probleem te verhelpen en/of de riolering te repareren. 

 

camera inspectie van het riool: de prijs

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen we snel en gemakkelijk de problemen vaststellen én oplossen. Onze gespecialiseerde Allesreinigers voorzien je van advies op maat en staan je zo goed mogelijk bij. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Wil je een prijsindicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. 

 

Daarnaast is onze klantenservice altijd bereikbaar, zodat je met dringende vragen op ieder moment bij ons terecht kunt. Ook bieden wij talloze andere diensten aan. Bel 0162 - 45 94 40 voor direct contact. Voor minder dringende vragen of benieuwd naar de mogelijkheden binnen Hofkens HIG, neem contact met ons op via de mail. 

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk