verzakte riolering? schakel hofkens in!

 

 

Een verzakte riolering komt, ondanks de technieken van nu, nog wel eens voor. Maar waarom is het belangrijk deze verzakkingen te verhelpen? Dit is belangrijk omdat verzakkingen ervoor zorgen dat water in het riool moeilijk doorstroomt. Hierdoor hoopt vuil zich makkelijk op en kan het riool herhaaldelijk verstopt raken. 

 

oorzaak verzakte riolering

Een verzakking in het riool vindt plaats als een pand verzakt of de grond inklinkt. Bij alle huizen die nu gebouwd worden, worden heipalen in de grond bevestigd voor extra versteviging. Hierdoor wordt de kans op verzakking kleiner. Maar het kan alsnog voorkomen, dat de grond rondom de heipalen inklinkt. Als gevolg verzakt de riolering die aangesloten is op de gemeentelijke riolering. Iets dat lastig tegen te gaan is, omdat het heien van het volledige rioleringsgebied een kostbare onderneming is. 

 

verzakking riolering voorkomen

Wil je verzakkingen van het riool tegengaan? Dan kun je een flexibel aansluitingsstuk aansluiten. Dit aansluitingsstuk vangt eventuele kleine verzakkingen tegen. Mocht je toch te maken krijgen met een verzakking van de riolering onder je huis? Dan kun je altijd bij Hofkens HIG terecht! Door middel van camera- en rookinspectie stellen we het probleem vast en vinden we een geschikte oplossing. Uiteraard op een manier waarop je hier zelf zo min mogelijk last van hebt!

 

de allesreinigers van hofkens hig

Bij Hofkens HIG krijgen we alles schoon. We worden niet voor niets de Allesreinigers genoemd. Je kunt 24 uur per dag terecht bij onze klantenservice voor dringende vragen en calamiteiten. Bel 0162 - 45 94 40 om direct met een medewerker in contact te komen. Voor minder dringende vragen kun je ook altijd contact opnemen via het contactformulier. Wij helpen je verder!

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk