WC verstoptIs uw wc verstopt thuis of in uw bedrijf? Dit is een onaangename situatie en u zult de wc moeten ontstoppen. Maar waarom zou u dit zelf gaan proberen als u ook een bedrijf kunt inschakelen die uw verstopping in de wc oplost? Hofkens HIG kunt u inschakelen om deze klus te klaren.


Verstopping wc verhelpen

Een verstopte wc is erg vervelend, of dit nou op het werk is of thuis. Het water in uw toilet loopt niet meer weg en vaak komt er ook nog een vervelende rioollucht vrij bij een verstopt toilet, en dit is nare bijkomstigheid. Ook kan een verstopping resulteren in een overstroming, en dat wilt u waarschijnlijk al helemaal voorkomen. De schadekosten kunnen dan al snel oplopen en dat is niet de bedoeling. Wanneer snelheid geboden is bij een verstopte wc kunt u de calamiteitenservice van Hofkens HIG inschakelen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw calamiteit op te lossen.


Is de verstopte wc geen calamiteit? Ook dan kunt u Hofkens HIG inschakelen om de verstopping te verhelpen.


Hoe wc ontstoppen?

Maar hoe gaat een wc ontstoppen dan in zijn werk? Uw melding van de verstopping komt binnen via de planning rioolservice of de dienstdoende uitvoerder. Naar aanleiding van deze melding wordt er een keuze gemaakt om de verstopping te verhelpen. Zo zal er een veermachine ingezet worden of een hoge druk unit. Met behulp van deze middelen zal uw wc ontstopt worden. Hofkens HIG kan afvoeren van 32mm tot 350mm ontstoppen.


Wanneer wij onderdelen van de wc moeten demonteren voor het ontstoppen, zullen wij deze na afloop van de werkzaamheden terug in de oorspronkelijke staat brengen. Ook wordt alles netjes en schoon achtergelaten door de Allesreinigers van Hofkens HIG.


Wanneer deze verstopping in korte tijd terugkeert, kunnen hier twee redenen voor zijn. Zo kan het zijn dat tijdens de eerste ontstopping van de wc niet de gehele oorzaak verwijderd is, of dat er een structureel probleem is in het rioolstelsel. Het kan zijn dat er een camera- of rookinspectie uitgevoerd zal worden om zo de aanleiding van het verstopte toilet te achterhalen. U ontvangt dan altijd een rapport met de bevindingen van deze inspectie en de camerabeelden ervan. Vervolgens zullen wij een passend advies en vrijblijvende offerte aanbieden zodat u zelf kunt bepalen welke actie gaat ondernemen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat er eens in de zoveel tijdig aandacht besteed wordt aan het onderhoud van uw riolering. U kunt Hofkens HIG inschakelen voor deze rioolservice.


Wilt u meer informatie over het laten ontstoppen van uw wc? Neem dan contact op met Hofkens HIG. Bel: 0162 45 94 40 of bereik ons via de klantenservice.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk