schoonmaak

onderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakwerk kan verrichten? Dan bent u bij Hofkens HIG aan het juiste adres!


De Allesreinigers van Hofkens HIG weten hoe belangrijk het is om te werken in een schone omgeving. Veel bedrijven en kantoren hebben geen kennis, tijd of voldoende capaciteit om zelf het schoonmaakonderhoud te verrichten en dat is een van de motivaties waarom vaak een schoonmaakbedrijf ingeschakeld wordt. Daarnaast is een professionele schoonmaker op de hoogte van alle actuele ins en outs en middels een vak geschoolde opleiding. Ook beschikt hij of zij over de professionele materialen en middelen en is deze zo de aangewezen persoon om u optimaal te ontzorgen!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakonderhoud kan verrichten, in welke ruimte dan ook? Neem dan eens contact op met Hofkens HIG voor de mogelijkheden. Ook voor industriële reiniging staan De Allesreinigers voor u klaar.


Verschillende schoonmaakdiensten

Wat uw schoonmaakonderhoud ook inhoudt, de Allesreinigers van Hofkens HIG helpen u graag. Wij verzorgen verschillende schoonmaakdiensten zoals:

U kunt ervoor kiezen om één van deze schoonmaakdiensten af te nemen, maar ook een combinatie van meerdere werkzaamheden.


Schoonmaakwerk door De Allesreinigers

De Allesreinigers staan voor elke schoonmaakklus voor u klaar. Overal waar wordt gewerkt, gesport en geleefd, komen wij schoonmaken. Of dit nou een kantoor, kleedkamer, toilet of trappenhuis betreft. Onze Allesreinigers werken in vaste teams om allerlei soorten gebouwen en werkomgevingen schoon te maken. Wij zorgen voor uw visitekaartje, dat is namelijk ook óns visitekaartje.

Wilt u meer informatie over de schoonmaakdiensten van Hofkens HIG? Neem dan contact op. Bel: 0162 45 94 40 of bereik ons via de klantenservice. Wij zijn erg gemotiveerd om uw schoonmaakonderhoud op ons te nemen.

  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk