Schoonmaakonderhoud

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat jouw schoonmaakwerk uit handen kan nemen? Dan ben je bij Hofkens HIG aan het juiste adres!

 

De Allesreinigers van Hofkens HIG weten hoe belangrijk het is om te werken in een schone omgeving. Veel bedrijven en kantoren hebben geen kennis, tijd of voldoende capaciteit om zelf het schoonmaakonderhoud te verrichten en dat is een van de motivaties om een schoonmaakbedrijf te laten schoonmaken. Daarnaast is een professionele schoonmaker op de hoogte van alle actuele ins en outs, heeft hij de juiste vakopleiding gevolgd en beschikt hij over professionele middelen en materialen. Hiermee is hij de aangewezen persoon om jou optimaal te ontzorgen!

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakonderhoud kan verrichten? Neem dan eens contact op met Hofkens HIG voor schoonmaakonderhoud op bijvoorbeeld kantoren of een school. Ook voor industriële reiniging staan De Allesreinigers voor je klaar.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wat jouw schoonmaakonderhoud ook inhoudt, de Allesreinigers van Hofkens HIG helpen je graag. Wij verzorgen verschillende schoonmaakdiensten, zowel dagelijks als periodiek:

Je kan ervoor kiezen om één van deze schoonmaakdiensten af te nemen, maar ook een combinatie van meerdere werkzaamheden is mogelijk.

 

Verschillende omgevingen

Bovenstaande diensten leveren we dagelijks en periodiek in allerlei omgevingen. We verzorgen niet alleen de schoonmaak van kantoren of de schoonmaak van jouw school, maar ook op andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen, sportcentra of congreszalen.

 

Schoonmaakwerk door De Allesreinigers

De Allesreinigers gaan geen schoonmaakklus uit de weg. Overal waar wordt gewerkt, gesport en geleefd, komen wij schoonmaken. Op kantoren of een school, in kleedkamers, toiletten of een trappenhuis. Onze Allesreinigers werken in vaste teams. Zo zorgen we voor jouw visitekaartje, dat is namelijk ook óns visitekaartje.
 

Wil je meer informatie over de schoonmaakdiensten van Hofkens HIG? Neem dan contact op. Bel: 0162 45 94 40 of bereik ons via de klantenservice. Wij zijn erg gemotiveerd om jouw schoonmaakonderhoud op ons te nemen.

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk