dieptereiniging

Dagelijks schoonmaakonderhoud is erg belangrijk, maar onvoldoende voor een optimale hygiëne. Voor een optimale hygiëne is het namelijk van belang dat er om de zoveel tijd een grondige dieptereiniging wordt uitgevoerd. Dieptereiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, bijvoorbeeld door middel van hoge druk.

 

Er zijn verschillende sectoren waarin dieptereiniging vaak wordt uitgevoerd, zoals kantoren, horeca, voedingsindustrie en industriële opdrachtgevers. Denk hierbij aan dieptereiniging en desinfectie van kantines, kleedruimten, professionele keukens en sanitair zoals douches en toiletten. Ook bij legionella zijn wij je graag van dienst.

 

Goede dieptereiniging

Dieptereiniging wordt gedaan door middel van bijvoorbeeld hoge druk, stoomreiniging en/of desinfectie. Op deze manier wordt alles grondig gereinigd. Hofkens HIG biedt je verschillende mogelijkheden op het gebied van dieptereiniging en hygiëne.

 

Een goede dieptereiniging dient uitgevoerd te worden door speciaal opgeleide en ervaren schoonmakers. Wanneer je op zoek bent naar een geschikt schoonmaakbedrijf voor goede dieptereiniging, kan je contact opnemen met Hofkens HIG. Vraag advies op maat aan, gecombineerd met een vrijblijvende offerte. Je kan ons bellen op 0162 45 94 40 of het terugbelformulier onderaan deze pagina invullen. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden van dieptereiniging met je te bespreken.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk