GLASBEWASSING

Ook voor glasbewassing kan je terecht bij de Allesreinigers van Hofkens HIG. Glasbewassing moet vakkundig en professioneel gedaan worden en is veel meer dan simpel ramen wassen. Wij vertellen je graag meer over glasbewassing en hoe de gespecialiseerde Allesreinigers van Hofkens HIG dit aanpakken om te zorgen voor het beste resultaat.

 

GLASBEWASSING MATERIAAL

Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk dat het beste materiaal gebruikt wordt. Dit hebben de Allesreinigers tot hun beschikking. Onder glasbewassing materiaal vallen de schoonmaakartikelen voor het ramen wassen, maar bijvoorbeeld ook professionele gereedschappen en ladders. Het is belangrijk dat een glazenwasser op een professionele ladder staat die stabiel is, over de juiste normering beschikt en in bezit is van een keurmerk.

 

LAAT UW RAMEN REINIGEN DOOR DE ALLESREINIGERS

Voor de Allesreinigers maakt het niet uit hoe het gebouw eruit ziet waarvan zij de ramen moeten wassen. Hofkens HIG heeft alle hulpmaterialen voor professionele glasbewassing in huis en werkt alleen met de beste schoonmaakartikelen. Wij adviseren je op maat.

De glasbewassing van buitenglas, binnenglas en seperatieglas kan door ons gedaan worden. Op basis van de vervuiling, hoogte en bereikbaarheid bepalen wij de juiste techniek om de glasbewassing goed uit te voeren.

 

Ben je benieuwd hoe Hofkens HIG jouw glasbewassing aanpakt? Voor meer informatie bel je ons op
0162 45 94 40 of neem contact op via het contactformulier.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk