Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak kan toegepast worden bij verschillende ruimtes die opgeleverd worden. De bedoeling van een opleveringsschoonmaak is het gebruiksklaar maken van een ruimte. Dit kan bij het in gebruik nemen van een nieuwe woning, bedrijfsruimte, sportaccommodatie of schoolgebouw.

 

Een opleveringsschoonmaak is een schoonmaak die bij de oplevering van een nieuwbouwproject gebeurd, of bij de schoonmaak van een verhuizing. Maar is er een gebouw of ruimte compleet gerenoveerd? Ook dan kunnen De Allesreinigers van Hofkens HIG de opleveringsschoonmaak verzorgen.

 

Wanneer wordt de opleveringsschoonmaak gehouden?

Een opleveringsschoonmaak wordt vaak gedaan voordat een gebouw of ruimte opgeleverd wordt aan een nieuwe eigenaar, maar het kan ook eerder. Wanneer je de desbetreffende ruimte nog wilt verkopen of verhuren bijvoorbeeld, kan je een opleveringsschoonmaak plannen om ervoor te zorgen dat deze ruimte er perfect uitziet voor eventuele gegadigden.

 

Wat gebeurt er tijdens een opleveringsschoonmaak?

Wanneer De Allesreinigers van Hofkens HIG een opleveringsschoonmaak mogen verzorgen, zorgen wij er onder andere voor dat de vloeren, wanden en richels goed zijn schoongemaakt. Maar ook gevelreiniging, glasbewassing en het schoonmaken van sanitair behoort tot de opleveringsschoonmaak.

 

Denk je dat er intensiever schoongemaakt moet worden? Het is mogelijk om De Allesreinigers een dieptereiniging te laten uitvoeren of professionele inhuizingsschoonmaak. Wij stellen voor jou een plan van aanpak op dat bij jouw aanvraag past, zowel zakelijk als particulier.

 

Meer informatie over deze dienst? Bel ons dan op 0162 45 94 40 of neem contact op via de klantenservice. Betreft deze opleveringsschoonmaak een spoedklus? Ook dan staan De Allesreinigers voor je klaar!

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk