School schoonmaken

Met duizenden leerlingen die dag in dag uit een groot deel van hun tijd op school doorbrengen is goede hygiëne heel belangrijk. Er wordt niet alleen gewerkt, maar ook gegeten, gesport en gespeeld. Net als bij kantoren geldt ook voor scholen dat een schone, opgeruimde omgeving de prestaties verbetert. Daarnaast is het ook belangrijk om jouw school schoon te houden voor een goede eerste indruk op ouders en leerlingen. Om die reden is het aan te raden een professioneel schoonmaakbedrijf in de arm te nemen voor de periodieke schoonmaak van jouw school.

 

Reguliere schoonmaak voor scholen

Het periodiek schoonmaken van scholen is belangrijk voor zowel basisscholen als middelbare scholen en universiteiten. Doorgaans is reguliere schoonmaak voor scholen voldoende. Met reguliere schoonmaak worden klaslokalen, lerarenkamers en kantines stofvrij gemaakt, wordt er gedweild en worden prullenbakken geleegd. Dit type schoonmaakwerk kan worden aangevuld met andere vormen van schoonmaakonderhoud. Zo levert Hofkens HIG eventueel ook servicewerkzaamheden en kan je ook bij ons terecht voor sanitaire dienstverlening en een 24/7 calamiteitenservice.

 

Hofkens HIG: specialist in het schoonmaken van scholen

Zoals eerder al genoemd zorgt een schone omgeving voor betere prestaties van leerlingen en draagt het positief bij aan de eerste indruk van jouw school. Onze Allesreinigers hebben jarenlang ervaring met dagelijkse en periodieke schoonmaak op scholen. Ze kennen alle ins en outs omtrent de wetten en regels rondom hygiëne. Hofkens HIG biedt voor het schoonmaakonderhoud van scholen dienstverlening op maat. In overleg bepalen we samen het werkprogramma van onze Allesreinigers. Zo zijn jullie verzekerd van een schone school.

 

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk