servicewerkzaamheden

Bij Hofkens HIG kan je terecht voor het complete plaatje. Niet alleen reinigen en schoonmaken behoort tot onze diensten, maar ook voor servicewerkzaamheden kan je bij ons terecht.

 

Wat valt er onder servicewerkzaamheden?

Er zijn diverse mogelijkheden wat de servicewerkzaamheden betreft. De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn onder andere inzetbaar voor het in- en uitruimen van vaatwassers, het plaatsen van bestellingen en het bijvullen en schoonmaken van koffieautomaten. Dit zijn werkzaamheden waarbij je in eerste instantie wellicht niet aan Hofkens HIG zou denken, maar toch kunnen wij dit voor je regelen.

 

Uit ervaring weten wij dat servicewerkzaamheden op kantoren en in (grote) bedrijven vaak snel vergeten worden. Dit kan voor irritatie zorgen wanneer er geen schoon servies in de keuken ligt bijvoorbeeld, maar weet je wat er kan gebeuren wanneer je jouw koffiemachine niet regelmatig grondig laat reinigen?

 

Hofkens HIG kan deze servicewerkzaamheden uit handen nemen. Wij zetten De Allesreinigers in en zorgen ervoor dat je niet meer over deze werkzaamheden na hoeft te denken. Benieuwd welke servicewerkzaamheden Hofkens HIG voor je kan verzorgen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via de klantenservice of onderstaand bel-mij-terug formulier.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk