trappenhuis schoonmaken

Een trappenhuis schoonmaken is iets wat door woningcorporaties, VVE, flats, appartementen en bedrijven vaak wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Het is belangrijk dat een trappenhuis goed onderhouden en schoongemaakt wordt om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk behouden blijft.

 

Een trappenhuis is een ruimte waar in principe iedereen die ergens moet zijn doorheen moet. Dit heeft als gevolg dat deze ruimte veel belopen wordt, en dus sneller vies wordt. Om ervoor te zorgen dat mensen een goede eerste indruk hebben van een gebouw, dient het trappenhuis er verzorgd en schoongemaakt uit te zien.

 

Middelen om een trappenhuis schoon te houden

Het is onmogelijk op een trappenhuis helemaal schoon te houden wanneer hier dagelijks veel mensen doorheen lopen. Wel is het mogelijk om het vuil te beperken. Eén manier om dit te doen, is het aanschaffen van een goede schoonloopmat of droogloopmat. Deze matten zorgen ervoor dat het vuil en nattigheid van buiten op de mat bij de entree achterblijft en daardoor het vuil in het trappenhuis beperkt blijft. Hofkens HIG kan voor levering van deze schoonloop- en droogloopmatten zorgen.

 

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt schoonmaakbedrijf die dit voor jou kan verrichten, kan je contact opnemen met Hofkens HIG. Vraag advies op maat aan, gecombineerd met een vrijblijvende offerte. Bel: 0162 45 94 40 of vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in. Wij komen graag met jou in contact betreft de mogelijkheden voor trappenhuis schoonmaak.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk