Vloeronderhoud

Regelmatig zorgen voor goed vloeronderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer je een bedrijf hebt waar de vloer zo goed als dagelijks zwaar belast wordt is het belangrijk dat het onderhoud van een vloer wordt bijgehouden. Dit onderhoud verschilt per soort vloer en gaat van dagelijks onderhoud naar deskundige vloerreiniging. Wist je dat je voor professioneel vloeronderhoud ook terecht kunt bij De Allesreinigers van Hofkens HIG? Zij kunnen jouw vloer reinigen met de juiste, professionele materialen. Zij kunnen zelfs verf verwijderen van je vloer.

 

Deskundig reinigen en onderhouden vloeren

Het dagelijks onderhoud van een vloer bestaat uit stofzuigen, stofwissen en de vloer moppen. Maar wanneer we het over vloer reinigen hebben, gaan we toch een stapje verder. Hofkens HIG heeft onder De Allesreinigers ook vloerspecialisten rondlopen die je graag helpen bij het professionele vloeronderhoud van jouw vloer. Denk hierbij aan het deskundig reinigen en onderhouden van een houten, PVC, (natuur)steen, linoleum, marmoleum of marmeren vloer. Maar ook voor het onderhoud van een tapijt vloer staan zij voor je klaar.
 

Deskundig reinigen en onderhouden vloeren

Jouw vloer reinigen? Laat het over aan de Allesreinigers van Hofkens HIG. Van verf verwijderen tot de vloer moppen; Hofkens HIG is jouw partner in vloerreiniging. Het doel bij het deskundig reinigen en onderhouden van deze vloeren is helder, een schoon resultaat genereren zodat jij uit kunt gaan van een duurzaam gebruik van jouw vloer. Ben je benieuwd hoe Hofkens HIG uw vloeronderhoud aanpakt? Voor meer informatie kan je ons bellen op 0162 45 94 40 of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk