Schoonmaak in de voedingsindustrie

Schoonmaak in de voedingsindustrie is één van de diensten die Hofkens HIG levert. Het is belangrijk dat in deze industrie erg scherp gelet wordt op schoonmaak, vooral uit hygiëne- en veiligheidsoogpunt. Dit is voor ons dan ook een aparte discipline binnen onze organisatie.

De Allesreinigers die werkzaam zijn in de voedingsindustrie zijn dan ook specifiek opgeleid en bekend met alle hygiëne en veiligheidseisen die actueel zijn.

 

Reinigen in de voedingsmiddelenindustrie

Om ervoor te zorgen dat in de voedingsindustrie goed wordt gereinigd, zijn de juiste schoonmaakmiddelen en producten nodig. De Allesreinigers van Hofkens HIG krijgen de beste schoonmaakmiddelen mee om hun werk optimaal te voldoen. Maar buiten dat wordt ook per project de vereiste aanpak bekeken. Op basis hiervan wordt er een reinigingsprogramma opgesteld. De verschillende schoonmaak methodes worden afgewogen en de keuze voor de juiste aanpak wordt gemaakt. Een reinigingsprogramma op maat voor de voedingsindustrie waarbij rekening gehouden wordt met de eisen van HACCP, VCA en industriële opleidingen zoals Vapro.

 

Maar naast het feit dat de werkomgeving schoon is en schoon blijft, wordt er ook een werkomgeving gecreëerd waarin prettig en efficiënt kan worden gewerkt. Met een afgestemd reinigingsprogramma blijven de machines in een betere conditie en zorgt dit voor een duurzaam gebruik. Met als doel minder uitval tijdens de productie-uren.

 

Neem contact met ons op, voor een kennismaking en een vrijblijvende oplossing op maat. Bel ons op:

0162 45 94 40 of neem contact op via de klantenservice.

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk