OVER ONS

 

Sinds jaar en dag vragen mensen zich af waar HIG voor staat. Er doen allerlei afkortingen de ronde. Van Hofkens International Group tot Hofkens Is Geweldig. Volgens onze financiële man is het Hofkens Is Gezond. Volgens onze schoonmakers is Hofkens Grondig. De jonge garde zegt Hofkens is Gruwelijk. En volgens de oprichter Jos Hofkens staat het voor Hoge druk, Industrie en Gevelreiniging. Wij zijn Hofkens HIG. De allesreinigers uit Oosterhout.


Hofkens HIG staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. In de organisatie noemen wij dit ook wel het ‘oranje’ bloed dat door onze aderen stroomt, de mentaliteit van ons bedrijf. We noemen onszelf niet voor niets de Allesreinigers.

Schoonmaken is wat wij doen, al meer dan 59 jaar. Hofkens is echt een familiebedrijf, dat geleid wordt door alweer de tweede generatie. Wij zijn actief in heel Nederland. U komt onze 400 professionele ‘Allesreinigers’ overal tegen. Geen klus is te groot of te klein. En geen branche is ons vreemd. Wij pakken alles aan. Grondig. Onze mensen zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Hofkens beschikt over de juiste certificeringen en brengt iedere schoonmaakklus tot de gewenste oplevering.

 

 

  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk