Referenties

 

Alwel - Sandy van Rijn

Trappenhalonderhoud en glasbewassing

“De kracht van Hofkens is hun totaalconcept. Ze houden met een vast team onze bedrijfspanden én wooncomplexen schoon; resultaat- en inspanningsgericht. Verder onderscheiden zij zich door een persoonlijke aanpak met korte lijnen. Mark Hofkens bemoeit zich er persoonlijk mee indien nodig.”

Laurentius - Paul in ’t Groen

Trappenhalonderhoud en glasbewassing

“Onze slogan is: samen voor een thuis. Dat verwachten we ook van onze partners. Dat het echte samenwerkingspartners zijn. En dat is Hofkens. Onze huurders ervaren de schoonmaak heel goed. Daar gaat het mij om, dat onze klanten tevreden zijn. Al jaren maken hier dezelfde mensen van Hofkens de trappenhallen en ramen schoon. Steeds dezelfde gezichten vinden de huurders ook heel erg fijn.”

NAC Breda - Leon Aarssens

Alle diensten

“Hofkens is al jarenlang onze partner voor de schoonmaak. Al zo lang dat het huidige stadion hier staat en dat is al zeker meer dan 20 jaar. Ik ben vooral tevreden vanwege het vertrouwen in elkaar. En dan bedoel ik ook echt: in elkaar. Ze nemen klachten bijvoorbeeld echt serieus. Ze gaan zelfs zo ver dat Jos Hofkens hier een keer stond schoon te maken om een klacht op te lossen.”

Q-Park - Henk Smit

Schoonmaak parkeergarages (landelijk): glasbewassing/industriële reiniging

“Hofkens is dé partner in schoonmaakbusiness. Bij hen geldt: afspraak is afspraak!”

Siemens - Laura van Aken

Kantooronderhoud

“De schoonmakers van Hofkens voelen zich verantwoordelijk en betrokken. Ze zitten er ook al lang en we zien hen daardoor echt als collega’s. Ze horen er gewoon bij. De schoonmaaksters maken met iedereen een kort praatje. Ze zijn enthousiast, vriendelijk en zien er verzorgd uit.”

Chassé Theater - Jasper Zuijderwijk

Schoonmaak

“De samenwerking met Hofkens HIG is al meer dan 8 jaar heel intens. Ze zijn namelijk meer een partner dan een leverancier. Ze denken met ons mee. Op hun eigen initiatief droegen ze bijvoorbeeld ideeën aan om slimmer te werken, waarmee wij kosten besparen. Hieruit blijkt wel dat zij gaan voor een duurzame relatie i.p.v. korte termijn winst.”

Een theater is een zeer complexe omgeving. Geen dag is hetzelfde. Wij hebben wisselende bezoekersaantallen. Vooraf is nauwelijks te voorspellen waar de meeste vervuiling plaatsvindt en er zijn bijna dagelijks wijzigingen. Ook ligt onze standaard hoog: we dulden geen propje op de vloer. Maar gelukkig hebben wij Fien, de rayonleider van Hofkens HIG. Zij zorgt voor de schoonmaakplanning en is heel flexibel en betrokken. Net zoals het hele schoonmaakteam trouwens. Fien haalt zelf uit ons verkoopsysteem de verwachte bezoekersaantallen per zaal en maakt hiermee de planning.

Hofkens HIG werkt bij ons samen met Amarant. Via Amarant geven wij namelijk mensen met een beperking een kans. De jobcoach van Amarant heeft veelvuldig contact met de rayonleider van Hofkens HIG om taken met elkaar af te stemmen. Zo heeft Hofkens HIG zelf taken aangedragen en afgestaan aan Amarant. Zoals de trappen vegen. Die repeterende taak wordt nu uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van Amarant.”