• slide

    schoonmaak in Tilburg


Schoonmaak Tilburg

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG is een echt familiebedrijf en voert al meer dan 57 jaar de diverse schoonmaakwerkzaamheden uit bij honderden bedrijven. Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot rioolontstopping en van industriële reiniging tot volledige onderhoudsstops, geen schoonmaakklus is onze Allesreinigers te gek. Met vestigingen in Oosterhout, Westervoort, Wijster en Moerdijk komt u onze Allesreinigers door heel Nederland tegen. Zo is Hofkens HIG ook hét bedrijf voor uw schoonmaak in Tilburg.

 

Schoonmaakwerkzaamheden Hofkens HIG

Voor de meest diverse schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Hofkens HIG aan het juiste adres. Geen omgeving is onbekend en geen vraagstuk gaan onze Allesreinigers uit de weg. Zo nemen wij het reguliere schoonmaakonderhoud van uw kantoor en productieomgeving uit handen, maar ook voor de zwaardere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan het reinigen van een industriële omgeving. Daarnaast staat de schoonmaak in Tilburg van Hofkens bekend om de snelle actie en reactie bij calamiteiten. Bij onze Allesreinigers kunt u niet alleen terecht voor uw schoonmaak in Tilburg, maar ook in andere regio’s. Zo kunt u onder andere ook in de regio Den Bosch, Breda, Waalwijk en Roosendaal bij ons terecht.

 

Calamiteitenservice 

Is uw riool of afvoer verstopt? Of heeft u last van wateroverlast door een heftige regenbui? Dan is Hofkens HIG hét schoonmaakbedrijf in Tilburg dat u uit de brand helpt. Dankzij de 24/7 calamiteitenservice staan onze Allesreinigers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Is er sprake van een calamiteit die direct opgelost dient te worden om zo de schade zoveel mogelijk te beperken? Neem dan contact op met de klantenservice van Hofkens HIG via 0162 45 94 40. Ook voor vragen omtrent onze schoonmaak in Tilburg kunt u ons bellen op dit nummer, ons mailen op info@hofkenshig.nl of het formulier hiernaast invullen.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk