Een van onze meest belangrijke diensten is de reguliere schoonmaak. Hofkens HIG verzorgt deze werkzaamheden al meer dan 59 jaar als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omstreken. Onze Allesreinigers verzorgen dagelijks de schoonmaak van onder andere kantoorruimtes, zorg- en onderwijsinstellingen en andere openbare ruimtes. Geen omgeving is onbekend en geen vraagstuk is ons te gek. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving Tilburg voor reguliere schoonmaak? Dan bent u bij Hofkens HIG zeker aan het juiste adres.

 

Reguliere schoonmaak in Tilburg

Vuil is overal en zal regelmatig aangepakt moeten worden. Als schoonmaakbedrijf vinden wij het erg belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan dan ook altijd, samen met u, op zoek naar een passende oplossing. De Allesreinigers van Hofkens HIG kunnen met trots zeggen dat ze alles voor u kunnen reinigen. We zijn dan ook niet voor niets een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Tilburg. Zorg dat vuil niet de overhand krijgt en laat onze Allesreinigers het vuile werk doen.

 

Een klantgerichte oplossing voor al uw schoonmaakklussen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de reguliere schoonmaak in de regio Tilburg? Samen bepalen we de juiste methode die aansluit op uw vraagstuk of probleem. We pakken zelfs de grootste klus graag met beide handen aan. Onze Allesreinigers hebben de uitgebreide kennis die nodig is om uw pand weer spik en span te maken én te houden. 

 

Hofkens HIG is al jaren werkzaam in deze uitzonderlijke branche en heeft alle kennis op het gebied van HACCP en VCA. Ook zijn we werkzaam in verschillende regio’s. Zo kunt u onder andere ook in de regio Den Bosch bij ons terecht.Voor antwoorden op al uw vragen kunt u onze diensten bekijken, of contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk