Welkom! Leuk dat je meeleest op onze nieuwe blog. Regelmatig zullen we hier nieuwe artikelen plaatsen, zodat je alles te weten komt over ons en de schoonmaakbranche. Dag in dag uit trekken onze Allesreinigers eropuit, al meer dan 59 jaar. Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot industriële reiniging, je ziet de mensen van Hofkens HIG overal. Schoonmaken is niet alleen ons werk, het zit ons in het bloed. Daarom delen we graag onze passie op deze splinternieuwe blog.  


WIJ ZIJN HOFKENS HIG, DE ALLESREINIGERS

Hofkens HIG is een echt familiebedrijf dat geleid wordt door alweer de tweede generatie. Grote kans dat je één van onze 400 professionele ‘Allesreinigers’ al wel eens tegen bent gekomen. Geen klus is ons te groot of te klein, we grijpen alles met beide handen aan. Hofkens HIG staat voor kwaliteit, veiligheid en persoonlijke service. Het hebben van de juiste mentaliteit is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We noemen onszelf dan ook met trots de Allesreinigers.


ALLES OVER DE WERELD VAN HOFKENS HIG

Vanuit onze passie voor schoonmaken delen we graag onze kennis en expertise. Deze blog gaat over de werkzaamheden van Hofkens HIG, de laatste trends in de schoonmaakbranche, cases van verschillende projecten en interviews met onze werknemers. Zo kom je alles te weten over schoonmaak én ons bedrijf!
 

Heb je vragen of een goede tip? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

hofkenshig.png