HOFKENS HIG: GESPECIALISEERD SCHOONMAAKBEDRIJF IN TILBURG

Een van onze meest belangrijke diensten is de reguliere schoonmaak. Hofkens HIG verzorgt deze werkzaamheden al meer dan 62 jaar als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omstreken. Onze Allesreinigers verzorgen dagelijks de schoonmaak van onder andere kantoorruimtes, zorg- en onderwijsinstellingen en andere openbare ruimtes. Geen omgeving is onbekend en geen vraagstuk is ons te gek. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor reguliere schoonmaak? Dan ben je bij Hofkens HIG zeker aan het juiste adres.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Vuil is overal en zal regelmatig aangepakt moeten worden. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg vinden wij het erg belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan dan ook altijd, samen met jou, op zoek naar een passende oplossing. De Allesreinigers van Hofkens HIG kunnen met trots zeggen dat ze alles voor je kunnen reinigen. Zo is Hofkens HIG ook hét bedrijf voor jouw schoonmaak in Tilburg. Samen bepalen we de juiste methode die aansluit op jouw vraagstuk of probleem. We pakken zelfs de grootste klus graag met beide handen aan. Onze Allesreinigers hebben de uitgebreide kennis die nodig is om jouw pand weer spik en span te maken én te houden.

HOFKENS HIG PAKT ALLES MET BEIDE HANDEN AAN

Geen schoonmaakklus is voor ons te gek. Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Tilburg pakt alles met beide handen aan. Uitgerust met kwalitatief hoogwaardig materiaal gaan we dagelijks op pad om het te verrichten schoonmaakwerk met enthousiasme aan te pakken. Als erkend schoonmaakbedrijf in Tilburg staan we graag voor je klaar; wat jouw wensen ook zijn. Hofkens HIG is al jaren werkzaam in deze uitzonderlijke branche en heeft alle kennis op het gebied van HACCP en VCA. Wij zijn niet alleen actief in de schoonmaak in Tilburg, maar we zijn werkzaam in verschillende regio’s. Zo kan je onder andere ook in de regio Den Bosch, Breda en Roosendaal bij ons terecht. Voor antwoorden op al jouw vragen kan je onze diensten bekijken, of contact met ons opnemen.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer