• slide

    schoonmaakbedrijf 
    Tilburg

HOFKENS HIG: GESPECIALISEERD SCHOONMAAKBEDRIJF IN TILBURG

Een van onze meest belangrijke diensten is de reguliere schoonmaak. Hofkens HIG verzorgt deze werkzaamheden al meer dan 59 jaar als schoonmaakbedrijf in Tilburg en omstreken. Onze Allesreinigers verzorgen dagelijks de schoonmaak van onder andere kantoorruimtes, zorg- en onderwijsinstellingen en andere openbare ruimtes. Geen omgeving is onbekend en geen vraagstuk is ons te gek. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor reguliere schoonmaak? Dan bent u bij Hofkens HIG zeker aan het juiste adres.

 

SCHOONMAAKbedrijf TILBURG

Vuil is overal en zal regelmatig aangepakt moeten worden. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg vinden wij het erg belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan dan ook altijd, samen met u, op zoek naar een passende oplossing. De Allesreinigers van Hofkens HIG kunnen met trots zeggen dat ze alles voor u kunnen reinigen. Zo is Hofkens HIG ook hét bedrijf voor uw schoonmaak in Tilburg.

 

EEN KLANTGERICHTE OPLOSSING VOOR AL UW SCHOONMAAKKLUSSEN

Bent u op zoek naar bedrijf voor al uw schoonmaak in Tilburg? Samen bepalen we de juiste methode die aansluit op uw vraagstuk of probleem. We pakken zelfs de grootste klus graag met beide handen aan. Onze Allesreinigers hebben de uitgebreide kennis die nodig is om uw pand weer spik en span te maken én te houden.

 

HOFKENS HIG PAKT ALLES MET BEIDE HANDEN AAN

Geen schoonmaakklus is voor ons te gek. Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Tilburg pakt alles met beide handen aan. Uitgerust met kwalitatief hoogwaardig materiaal gaan we dagelijks op pad om het te verrichten schoonmaakwerk met enthousiasme aan te pakken. Als erkend schoonmaakbedrijf in Tilburg staan we graag voor u klaar; wat uw wensen ook zijn. Hofkens HIG is al jaren werkzaam in deze uitzonderlijke branche en heeft alle kennis op het gebied van HACCP en VCA. Wij zijn niet alleen actief in de schoonmaak in Tilburg, maar we zijn werkzaam in verschillende regio’s. Zo kunt u onder andere ook in de regio Den Bosch, Breda en Roosendaal bij ons terecht. Voor antwoorden op al uw vragen kunt u onze diensten bekijken, of neem contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk