Riool verstopping verhelpen

Is de riolering verstopt? Dan is dat erg vervelend. Helemaal in bijvoorbeeld een bedrijfspand, waar direct meerdere mensen last hebben van dit ongemak en de riolering ook nog eens lastig te detecteren is. Wanneer ontstoppen met een plopper of soda niet werkt, zit de ontstopping mogelijk al te diep. Voorkom schade aan de riolering en schakel Hofkens HIG in! Onze vakkundige Allesreinigers weten hoe ze de verstopping goed en snel moeten verhelpen. Met onze 24/7 calamiteitenservice staan we dag en nacht voor je klaar.

hofkenshig.png

Detecteren van de verstopping

Bij een verstopte riolering is het eerst belangrijk de oorzaak te achterhalen. Om de locatie van de verstopping te achterhalen, kunnen wij gebruik maken van een camera inspectie. In dat geval gaan we met een speciale camera de rioleringsbuizen in om zo te achterhalen waar de verstopping zit. Dat maakt het een stuk gemakkelijker en efficiënter om de riolering vervolgens te ontstoppen.

Voordelen riool ontstoppen

Een verstopte riolering is al vervelend genoeg. Je wil vooral niet dat je de verstopping verplaatst of verergert door zelf aan de slag te gaan. Schakel daarom altijd hulp in van een gespecialiseerd bedrijf. 

  • Vakkundige en gecertificeerde Allesreinigers.
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.
  • Aanpak van het probleem.
  • Je wordt volledig ontzorgd.

24/7 calamiteiten service

 

Heb je een calamiteit? Onze Allesreinigers komen zo snel mogelijk bij jou op locatie! We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Ook op feestdagen! Aarzel niet en onderneem bij een calamiteit zo snel mogelijk actie. Bel ons direct op 0162 45 94 40

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer