Verleng de levensduur van vloeren

Vloeren zijn vaak erg gevoelig voor slijtage door intensief gebruik. Dagelijks lopen mensen in en uit, rijden er machines overheen en komt er vuil en vocht op de vloer terecht. Dit kan leiden tot schade. Om de kwaliteit van vloeren te behouden, is vloeronderhoud dan ook erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat de vloer langer meegaat, maar voorkomt ook gevaarlijk situaties. Bij Hofkens HIG hebben we alle kennis om vloeronderhoud vakkundig uit te voeren. Ons team van Allesreinigers weet precies wat nodig is om de vloer schoon te krijgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vloeronderhoud Hofkens HIG.jpg
Vloeronderhoud_2.jpg

Gerichte aanpak voor jouw vloer

Om de kwaliteit van de vloer te behouden zijn een aantal zaken belangrijk. Allereerst bekijken we in wat voor ruimte de vloer zich bevindt. Gaat het bijvoorbeeld om vloeren op kantoren, het onderwijs of recreatie parken? Dan kan dit van invloed zijn op de frequentie van het onderhoud. Vervolgens kijken we naar de ondergrond om de juiste machines en producten te bepalen. Onze schoonmaakmethoden zijn er in ieder geval altijd op gericht om de vloer zo lang mogelijk mee te laten gaan. 

Marmer, PVC, tapijt, steen of linoleum

Iedere type ondergrond vraagt om een andere behandeling. Linoleumvloeren zijn veelvoorkomend op bijvoorbeeld scholen. Deze type vloeren kun je strippen en converseren, maar ook sprayen en oplocken. Marmer is een totaal andere vloer die vraagt om een verschillende methode; deze zachte natuursteen is namelijk veel vatbaarder voor krassen en vlekken. PVC is in tegenstelling gemakkelijker in onderhoud, maar mag bijvoorbeeld weer niet gestoomd worden. En omdat tapijt veel vuil absorbeert, is shamponeren de meest toegepaste methode bij dit type vloer. Kortom: om de levensduur van je vloer te behouden, is de juiste aanpak essentieel.

Bescherming is essentieel

Na het schoonmaken van vloeren, zorgen we dat deze ook goed beschermd worden. Dit doen we door na het schrobben van een vloer een waslaag aan te brengen. Dit doen we met een speciale machine die de was in de vloer wrijft. We raden aan om deze waslaag een tot twee keer per jaar te verwijderen en een nieuwe laag aan te brengen. Deze matte of glanzende waslaag zorgt voor optimale bescherming.

Voor en na foto's

Van vloeronderhoud

Vloer1_voor.jpg
Vloer1_na.jpg
Vloer2_voor.jpg
Vloer2_na.jpg
Vloer3_voor.jpg
Vloer3_na.jpg
Vloer4_voor.jpg
Vloer4_na.jpg
Vloer5_voor.jpg
Vloer5_na.jpg
Vloer6_voor.jpg
Vloer6_na.jpg
Vloer7_voor.jpg
Vloer7_na.jpg
Vloer8_voor.jpg
Vloer8_na.jpg
Vloer9_voor.jpg
Vloer9_na.jpg

24/7 calamiteiten service

 

Hofkens HIG staat dag en nacht voor jou klaar! Moeten er reinigingswerkzaamheden verricht worden of moeten we snel op locatie zijn voor een calamiteit? Bel ons dan direct op 0162 45 94 40. We steken graag onze handen uit de mouwen. 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer