Schoonmaken op evenementen

Wanneer er een event plaatsvindt, is het belangrijk dat de omgeving netjes is. Voor, tijdens én na aanvang van bezoekers. Voor onze dienstverlening Event Cleaning, voeren we dan ook verschillende werkzaamheden uit die hieraan bijdragen. Ons team van Allesreinigers neemt alle nodige taken op zich om een evenementenlocatie op te ruimen en schoon te maken. Indoor en outdoor!

Event cleaning.jpg

Terrein of evenementenhal reiniging

Wordt er een evenement georganiseerd, wil je natuurlijk dat bezoekers dit evenement zo optimaal mogelijk beleven. Een schoon en onderhouden terrein draagt hieraan bij. Je kunt Hofkens HIG inschakelen om dit volledig te verzorgen. Terreinreiniging voeren we onder andere uit met:

 

  • Borstel- en veegmachines
  • Schrobzuigmachines
  • De i-mop

Parkeerterrein reinigen

Indoor en outdoor parkeergeledenheden maken ook deel uit van het evenement. Vanaf het moment dat bezoekers aankomen tot het moment dat ze weer vertrekken, wil je dat dit soepel verloopt. Zowel voor parkeerterreinen als parkeergarages kun je ons inschakelen; wij zorgen dat de ruimtes netjes en schoon zijn.

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we het afstoffen, stofzuigen of stofwissen van ruimtes. Maar ook het legen van prullenbakken en afdoen van inventarissen behoort tot het takenpakket. In het geval van evenementen gaat onze service zelfs nog verder. Indien gewenst, voorzien we je ook van interieurverzorgster. Zij kunnen ingezet worden bij openingen, netwerkbijeenkomsten of bij de sanitaire ruimtes om alles netjes en schoon te houden.

Sanitaire dienstverlening

Op een plek waar honderden of duizenden bezoekers komen, is hygiene extra belangrijk. Zeker in sanitaire ruimtes! Onder sanitaire dienstverlening verstaan we het schoonmaken en houden van deze ruimtes. Dit doen we door toiletten schoon te maken, maar ook door papieren handdoekjes bij te vullen en wasbakken en kranen af te doen.

Rioolservice

Wanneer er veel bezoekers gebruikmaken van het toilet, is de kans op verstoppingen natuurlijk groot. Mocht er onverwacht een verstopping zijn, komen we direct ter plaatse. Voor calamiteiten kun je ook altijd onze calamiteitenservice bellen. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

wij staan 24/7 voor je klaar

 

Hofkens HIG pakt alles aan. We zijn bekend met de schoonmaak op evenementen en weten hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Wil je een op maat gemaakt schoonmaakplan laten samenstellen? Of meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan naar 0162 45 94 40 voor een passende oplossing!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer