Sanitair schoonmaken

In publieke ruimtes waar gedurende de dag veel mensen komen, is een schoon en opgeruimd sanitair extra belangrijk. Je wilt tenslotte dat bezoekers de plek als hygiënisch ervaren. Daar draait het bij sanitaire dienstverlening allemaal om. Alles met betrekking tot het sanitair in orde maken. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van de handdoekdispensers, zeepdispensers en toiletrollen, het legen van hygiëne containers en het verversen van luchtverfrissers. Hofkens HIG neemt al deze werkzaamheden uit handen, zodat je één partner hebt die alles voor jou regelt. 

Sanitairedienstverlening_1.jpg
Levering Sanitaire Middelen Hofkens HIG.jpg

Levering sanitaire middelen

Het schoonmaken van sanitair is de eerste stap naar betere hygiëne. Maar het is vooral belangrijk dat na het reinigen, de sanitaire ruimtes ook schoon blijven. Daarom kun je bij Hofkens HIG óók terecht voor de levering van sanitaire middelen. Sanitaire middelen worden eens in de vier weken geleverd via onze partner CWS en dagelijks aangevuld en gecontroleerd door onze Allesreinigers. Is er iets niet meer op voorraad? Of is er een ander probleem? Dan schakelt Hofkens HIG meteen met CWS. Zo heb jij één vast aanspreekpunt en regelen wij de levering van:

 

  • Alles voor het wassen en drogen van de handen. 
  • Zeep en zeepdispensers. 
  • Desinfectiemiddelen en desinfectiezuilen. 
  • Dameshygienebakken. 
  • Toiletpapier. 
  • Luchtverfrissers. 
  • Schoonloopmatten voor entrees. 

 

 

INTERESSE GEWEKT?

 

Hofkens HIG werkt resultaatgericht. We stellen een vast werkprogramma op aan de hand van jouw wensen en behoeften. Of we dit werkprogramma dagelijks of een aantal keer per week uitvoeren, stemmen we samen af. Je weet in ieder geval altijd waar je aan toe bent. Meer informatie over sanitaire dienstverlening of heb je een schoonmaak aanvraag? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 40

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer