Hofkens HIG

Schoonmaken zit in ons bloed

Sinds jaar en dag vragen mensen zich af waar HIG voor staat. Er doen allerlei afkortingen de ronde. Van Hofkens International Group tot Hofkens Is Geweldig. Volgens onze financiële man is het Hofkens Is Gezond. Volgens onze schoonmakers is de betekenis Hofkens Is Grondig. De jonge garde zegt Hofkens is Gruwelijk. En volgens de oprichter Jos Hofkens staat het voor Hogedruk, Industrie en Gevelreiniging. Wij zijn Hofkens HIG. De Allesreinigers uit Oosterhout.


Hofkens HIG staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. In de organisatie noemen wij dit ook wel het ‘oranje’ bloed dat door onze aderen stroomt, de mentaliteit van ons bedrijf. We noemen onszelf niet voor niets de Allesreinigers.

OverOns_1.jpg
OverOns_2.jpg

KWALITEIT, VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Bij Hofkens HIG vinden we dat meedenken over de beste, meest efficiënte aanpak de basis is voor een goede samenwerking. Daarom maken we een op maat gemaakt plan, specifiek gericht op jouw branche en wensen. Met onze schoonmaakwerkzaamheden ontzorgen we je volledig; we zorgen voor de juiste, vakkundige mensen en de meest innovatieve en krachtige machines. Zo garanderen we onze kwaliteit. 

  • Kwaliteit en veiligheid voorop
  • Vakkundig team van Allesreinigers
  • VCA** certificeringen
  • Voldoen aan de normen van SIR
  • Flexibel inzetbaar
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Efficiënte en duurzame aanpak

De Hofkens HIG familie

Schoonmaken is wat wij doen, al meer dan 60 jaar. Het zit in ons bloed. We zijn een familiebedrijf, één team. Je komt onze 450 professionele Allesreinigers overal tegen.
HofkensHIG_overons_1.jpg
HofkensHIG_overons_4.jpg
HofkensHIG_overons_2.jpg
HofkensHIG_overons_3.jpg
HofkensHIG_overons_5.jpg
HofkensHIG_overons_6.jpg
OverOns_3.jpg

Missie

Wat we doen

Wij zijn de Allesreinigers onder de schoonmaak- en industriële reinigingsbedrijven. Wij halen nergens onze neus voor op. Wij pakken alles aan. Grondig. Geen klus is te groot of te klein. En geen branche is ons vreemd. Wij zijn actief in heel Nederland. Je ziet onze mensen overal. Gezonde groei is wat wij nastreven. Schoonmaken is niet alleen onze business, het zit in ons bloed.

Visie

Waar we in geloven

Wij richten ons op het leveren van kwaliteit met een hoog serviceniveau. Onze klanten worden optimaal ontzorgd. Onze medewerkers bepalen voor een groot deel onze kwaliteit. Daarom worden zij persoonlijk gemotiveerd, goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Innovaties in de branche testen wij proactief op de werkvloer uit. Met duurzame inzetbaarheid en een continu verbeterende (veiligheids-)cultuur bevorderen wij een veilige en gezonde werkomgeving voor onze stakeholders. Wij maken ons sterk voor het steeds verder beperken van het belasten van het milieu. De cultuur van ons familiebedrijf en bijbehorende betrokkenheid vanuit directie dragen bij aan het onderhouden van duurzame relaties.

OverOns_4.jpg