Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd bij verschillende ruimtes die opgeleverd worden. De bedoeling van een opleveringsschoonmaak is het gebruiksklaar maken van een ruimte. Dit kan bij het in gebruik nemen van een nieuwe woning, bedrijfsruimte, sportaccommodatie of schoolgebouw. Vaak vindt een opleveringsschoonmaak plaats bij de oplevering van nieuwbouw. Maar ook bij een verhuizing naar een nieuw gebouw of een gerenoveerd pand staan onze Allesreinigers voor je klaar!

HofkensHIG_Woningcomplexreiniging_2.jpg

Opleveringsschoonmaak

Bij een opleveringsschoonmaak wordt een gebouw of ruimte helemaal in orde gemaakt. Vaak gebeurt dit voordat een pand wordt opgeleverd aan de nieuwe eigenaar, maar het kan ook eerder. Bijvoorbeeld bij de verkoop van een woning om deze er perfect uit te laten zien voor eventuele belangstellenden. Zo zorg je dat de eerste indruk van een pand meteen goed is.

Dieptereiniging

Indien er op moeilijk bereikbare plekken grondig schoongemaakt moet worden, kunnen we dieptereiniging uitvoeren. Bij een opleveringsschoonmaak gebeurt dit vaak bij sanitaire ruimtes. Bij deze ruimtes is het namelijk extra van belang dat ze hygiënisch zijn en klaar voor de mensen die het pand betrekken.

Oplevering.jpg

Gevelreiniging en glasbewassing

Net zo belangrijk als de binnenkant, is de buitenkant van de woning of het pand. Indien de gevel door weersomstandigheden versleten is of veel vuil bevat, biedt gevelreiniging een uitkomst. Maar gevelreiniging kan ook noodzakelijk zijn, wanneer er bijvoorbeeld graffiti is gespoten. Om de levensduur van de gevel te verlengen is het verstandig om een vakkundige partij in te schakelen. Een ander onderdeel van de buitenkant van het pand zijn de ramen. Met glasbewassing maken we de raampartijen volledig schoon. Met een speciale techniek zorgen we voor een schoon, streeploos resultaat. Dit maakt de frisse uitstraling van de woning of het bedrijfspand gegarandeerd compleet! 

plan van aanpak

 

Meer informatie over een opleveringsschoonmaak? Wij stellen graag een op maat gemaakt plan van aanpak voor jou samen. Bel ons op via 0162 45 94 40 of vul het contactformulier in. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer