SCHOONMAAKBEDRIJF IN DEN BOSCH

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch dat voor jou de reguliere schoonmaak kan verzorgen? Hofkens HIG is al meer dan 62 jaar in een begrip in de regio Den Bosch. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en pakken alle klussen aan. Een bedrijfspand, zorginstelling of openbare ruimte? Geen probleem. Wij streven naar een schone omgeving voor iedereen. Als schoonmaakbedrijf nemen wij ook al jouw reguliere schoonmaak in Den Bosch van je over. Onze honderden Allesreinigers grijpen alles met beide handen aan. Van de dagelijkse schoonmaak tot de periodieke schoonmaak.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

Reguliere schoonmaak in Den Bosch

Hofkens HIG kent geen schoonmaakklus die onmogelijk is. Jouw ruimtes schoonmaken én schoonhouden is waar wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch goed in zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in reguliere schoonmaak in Den Bosch. Onder reguliere schoonmaak verstaan we onder andere stofzuigen, stof afnemen, het sanitair schoonmaken en inventaris schoonmaken. Vanzelfsprekend verzorgen wij alle schoonmaaktaken, zodat jouw pand altijd goed verzorgd is. Dankzij het gebruik van de allerbeste materialen kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch met trots zeggen dat wij alle schoonmaakklussen kunnen klaren

CALAMITEITENSERVICE EN KLANTGERICHTE OPLOSSINGEN

Als echt familiebedrijf staat Hofkens HIG al meer dan 59 jaar voor je klaar voor al jouw schoonmaak in Den Bosch. Hofkens HIG staat voor schoonmaak in Den Bosch bekend om kwaliteit, veiligheid en persoonlijkheid. Dit betekent dat we samen op zoek gaan naar een passende oplossing voor jouw probleem of vraagstuk. Een oplossing die voor jou en voor ons werkbaar is en leidt tot het beste resultaat. Bovendien bieden we naast onze standaard schoonmaakwerkzaamheden ook het gemak van een calamiteitenservice. Bij storm- en waterschade of bij een verstopping van het riool is snelle actie erg belangrijk om een ravage te voorkomen. Hofkens HIG staat 24/7 dag en nacht voor je klaar.

Hofkens HIG is niet alleen werkzaam in de regio Den Bosch, maar ook in TilburgBredaWaalwijk en Roosendaal. Heb je een specifieke hulpvraag en twijfel je of schoonmaakbedrijf Hofkens HIG hierin kan voorzien? Of wil je meer informatie over de werkmethode van Hofkens HIG? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijjk meer over onze dienstverlening.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer