Hofkens HIG als regionaal schoonmaakbedrijf pakt alle schoonmaakklussen met beide handen aan. Onze Allesreinigers zijn van alle markten thuis: van reguliere schoonmaak tot industriële schoonmaak. Hofkens beschikt over de juiste certificeringen en samen dragen wij zorg voor een schone leef- en werkomgeving. Daarom zijn wij jouw regionaal schoonmaakbedrijf in en rondom BredaMoerdijkTilburgWaalwijkOosterhoutRoosendaal en Den Bosch.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF BREDA

Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Breda biedt een passende oplossing voor iedere schoonmaakklus. Omdat we dit erg belangrijk vinden, gaan we altijd samen met jou op zoek naar deze oplossing. Dankzij de beste Allesreinigers die uitsluitend werken met de beste materialen, kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Breda zeggen dat we alles kunnen reinigen.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF MOERDIJK

Onze Allesreinigers in de omgeving Moerdijk hebben kennis van de beste materialen en kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne. Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Moerdijk is gespecialiseerd op ieder schoonmaakgebied. Van schoonmaak in de voedingsindustrie tot rioolservice. Een schoonmaakbedrijf in Moerdijk nodig? Hofkens pakt iedere schoonmaakklus met beide handen aan!

 

SCHOONMAAKBEDRIJF TILBURG

Onze allesreinigers zijn werkzaam in verschillende regio’s door heel Nederland. Zo ook in Tilburg. Voor de meest diverse schoonmaakwerkzaamheden ben je bij Hofkens HIG aan het juiste adres. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg staan wij bekend om snelle actie en reactie bij calamiteiten. Een oplossing voor iedere schoonmaakklus: Hofkens HIG is jouw schoonmaakbedrijf in Tilburg.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF WAALWIJK

Geen uitdaging is te groot voor Hofkens HIG: schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Geen omgeving is ons onbekend, zo ook Waalwijk niet. Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot rioolontstopping en van industriële reiniging tot calamiteitenservice. Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Waalwijk grijpt iedere schoonmaakklus met beide handen aan.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF OOSTERHOUT

Schoonmaakbedrijf nodig in Oosterhout voor al uw schoonmaakklussen? De Allesreinigers van Hofkens HIG steken graag de handen uit de mouwen. Stofzuigen, gevels reinigen of de zwaardere schoonmaakklussen: onze goed getrainde mensen pakken alles aan. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Dat maakt Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Oosterhout de ideale partij.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF ROOSENDAAL

Al meer dan 59 jaar is Hofkens HIG een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Wij deinzen nergens voor terug. Voor al jouw schoonmaakklussen kan je terecht bij Hofkens HIG. Wij werken volgens een afgestemd programma om zo jouw schoonmaak te verzorgen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat de ruimtes schoon worden, maar dat ze ook schoon blijven! Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Roosendaal grijpt iedere klus aan.

 

SCHOONMAAKBEDRIJF DEN BOSCH

Hofkens HIG: een echt familiebedrijf. Wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch staan klaar voor al jouw specialistische schoonmaakklussen. Onze Allesreinigers zijn dus niet alleen experts in stofwissen, maar ook in het zwaardere werk. Dankzij alle kennis rondom hygiëne en schoonmaakmaterialen bieden wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch een breed aanbod aan schoonmaakdiensten.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer