Reinigen met schrobzuigmachines

Regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn belangrijk voor de levensduur van een vloer. In industriële omgevingen draagt een gereinigde vloer bovendien bij aan de veiligheid. Echter kan het reinigen van vloeren in industriële omgevingen soms veel tijd en energie kosten. Het gaat ten slotte vaak om vloeren die zwaar belast worden en dat vraagt om grondige reiniging. De Allesreinigers van Hofkens HIG weten hier gelukkig wel raad mee. Het reinigen van industriële vloeren is voor bekend terrein. Hiervoor gebruiken zij de juiste, professionele materialen, zoals een schrobzuigmachine. 

hofkenshig.png

Geschikt voor dagelijkse reiniging

In bijna alle industriële omgevingen kan de schrobzuigmachine ingezet worden voor het reinigen van de vloeren. Dit heeft diverse voordelen. Zo kunnen onze Allesreinigers met de schrobzuigmachine in korte tijd grote oppervlakten reinigen. En doordat de machine het vieze water direct opzuigt, gebeurt dit ook zeer efficiënt. Schrobzuigmachines zijn ideaal voor terugkerende reinigingswerkzaamheden, maar kunnen ook ingezet worden wanneer grondige reiniging vereist is. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van gemorste vloeistoffen of vet.

Altijd een op maat gemaakt plan

Ben je op zoek naar een geschikte partij voor het reinigen van jouw vloer? Laat het over aan onze vakmensen: de Allesreinigers. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken we de wensen en beoordelen we de situatie nauwkeurig. Vervolgens stellen we samen een helder plan van aanpak op en gaan onze Allesreinigers aan de slag. Meer weten over reiniging met schrobzuigmachines? Of benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

DE MEEST EFFECTIEVE METHODEN

 

Naast schrobzuigmachines, beschikken we bij Hofkens HIG over de beste apparatuur en meest effectieve reinigingsmethoden. Hiermee garanderen we kwaliteit! Weten welke methode we in kunnen zetten voor jouw schoonmaakklus? Bel dan naar 0162 45 94 40.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer