Schoonmaaktechniek zonder water

Droogijsstralen is een bijzondere schoonmaaktechniek. Bij deze techniek wordt namelijk geen water gebruikt! Droogijsstralen werkt als volgt: droogijs wordt met een hoge druk op het te reinigen oppervlakte geblazen, waarna het direct transformeert naar een kooldioxide (CO2), zonder vloeibaar te worden. Hierdoor ontstaat er geen residu of vochtige resten. Deze techniek is ideaal voor omgevingen waar water een risico vormt, zoals de food industrie. Maar ook binnen de industriële branche is het een veelgebruikte, effectieve methode. Je krijgt er alles mee schoon!

 

Onze Allesreinigers zijn SIR-gecertificeerd, net als de droogijs apparatuur dat zij gebruiken. Dit betekent dat ze voldoen aan de meest strenge en recente wet- en regelgeving. Daarnaast is het een zeer milieuvriendelijke en duurzame reinigingstechniek. Zo is onze apparatuur zeer zuinig in gebruik en doordat het een volledig droge techniek is, wordt vuil verwijderd zonder enige schade aan te richten. 

Droogijstralen_2.jpg

De voordelen van droogijsstralen

Droogijsstralen is een techniek die bijzonder effectief is. Je kunt het toepassen in verschillende omgevingen en op diverse ondergronden. De belangrijkste voordelen:

 

  • Een zeer snelle, efficiënte en effectieve manier van reinigen.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam.
  • Beschadigt de ondergrond niet.
  • Laat geen residu, water of afvalresten achter.
  • Geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling.
  • Geschikt voor verschillende ondergronden, waaronder staal en beton.

Geschikt voor vele oppervlakken

Droogijsstralen is geschikt voor uiteenlopende branches. Overal waar hardnekkig vervuilde oppervlakten voorkomen, biedt droogijsstralen een uitkomst. Zo kunnen onder andere plekken waar olie, vet en aanslag vervuiling veroorzaken grondig gereinigd worden met deze methode. Dat maakt de techniek ook enorm geschikt voor het reinigen van machines en machineonderdelen. Een groot voordeel bij reiniging van machines met droogijsstralen is dat demontage vaak niet nodig is, waardoor het productieproces door kan blijven lopen. Maar ook voor het reinigen van zeer kwetsbare ondergronden, zoals monumentale panden, is het een zeer geschikte techniek. 

Oplossing op maat

 

Op zoek naar een effectieve aanpak voor jouw schoonmaakklus? Onze SIR gecertificeerde Allesreinigers weten van aanpakken! Zij beoordelen de schoonmaakklus grondig en geven een advies op maat. Mogelijk behoort droogijsstralen tot een methode, maar er zijn nog vele andere oplossingen. Hoe specifiek je aanvraag ook is; wij krijgen het schoon. Bel naar 0162 45 94 40 voor meer informatie!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer