Grondige schoonmaak en gezelligheid

Bij schoonmaak in de zorg draait het niet alleen om de schoonmaak zelf. Het is ook een moment van gezelligheid. Even een praatje maken, bijkletsen over de dag...  Bij Hofkens HIG snappen we dat. We maken schoon in bejaardenhuizen, prisma's, wooninstellingen, zorginstellingen en in de ouderenzorg. Per locatie houden we rekening met de persoonlijke situatie van de bewoners en stemmen we onze werkzaamheden af op hun behoeften én van de desbetreffende instelling. Zijn er specifieke wensen? Wij houden er rekening mee! Zo maken we het moment dat onze Allesreinigers komen schoonmaken, extra leuk.

Reguliere schoonmaak Hofkens HIG.jpg

Reguliere schoonmaak

In de zorg is het belangrijk dat de omgeving heel goed stof- én bacterievrij is. Daar houden we met onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden extra goed rekening mee. Zo gebruiken we de juiste schoonmaakmiddelen en passen we geschikte methoden toe. Bij het schoonmaken van de badkamers reinigen en ontkalken we het sanitair uitvoerig. We verschonen de lakens en maken ook de onderkant van de bedden schoon. Er wordt gestoft, gestofzuigd en gedweild. De keuken wordt gepoetst, ramen worden gezeemd en deuren worden afgenomen. Kortom; alles om de omgeving voor de bewoners zo fijn en schoon mogelijk te maken. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.