SCHOONMAAKBEDRIJF IN BREDA

Al meer dan 62 jaar is Hofkens HIG werkzaam als schoonmaakbedrijf in Breda en omstreken. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Breda is reguliere schoonmaak in Breda een van onze meest belangrijke diensten. Honderden Allesreinigers trekken er dagelijks op uit voor de schoonmaak van onder andere kantoorruimtes, zorg- of onderwijsinstellingen en andere openbare ruimtes. Of je nu op zoek bent naar schoonmaakbedrijven in Breda voor dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak; de Allesreinigers pakken alles met beide handen aan.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

Overal waar geleefd, gesport en gewerkt wordt, ontstaat er vuil. Reguliere schoonmaak heeft als doel om deze ruimtes schoon te houden. Voor reguliere schoonmaak in Breda is Hofkens HIG een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Breda in uiteenlopende werkzaamheden. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere:

  • Stof afnemen
  • Stofzuigen
  • Stofwissen
  • Moppen
  • Prullenbakken legen
  • Inventaris schoonmaken
  • Sanitair schoonmaken

Onze gecertificeerde Allesreinigers werken uitsluitend met de beste materialen. Ze hebben oog voor detail en kennis omtrent efficiënte werkwijzen voor een zo schoon mogelijk resultaat.

SCHOONMAAKBEDRIJF IN BREDA VOOR EEN OPLOSSING OP MAAT

Heb je een bedrijfs- of kantoorpand in de regio Breda? En ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda voor de reguliere schoonmaak in Breda? Hofkens HIG biedt reguliere schoonmaakwerkzaamheden op maat. Dit betekent dat we samen bepalen welke werkzaamheden voor jou belangrijk zijn. Het ene bedrijf is natuurlijk het andere niet. Ons uitgangspunt als schoonmaakbedrijf in Breda is dan ook altijd maatwerk. Wil je dat jouw pand dagelijks wordt schoongemaakt? Of ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor periodieke schoonmaak? Alles is mogelijk met als gezamenlijk doel een schone leef-, woon- of werkomgeving. Hofkens HIG staat klaar voor al jouw schoonmaak in Breda.

Onze Allesreinigers zijn niet alleen werkzaam in Breda maar in verschillende regio’s. Zo kan je onder andere ook in de regio Den BoschRoosendaal en Tilburg bij ons terecht. Heb je vragen over een specifieke reinigingsklus? Bekijk dan onze overige diensten of neem contact met ons op.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer