Kies voor gemak met de i-mop

Het is een ware innovatie op het gebied van vloerreiniging: de i-mop. Maar wat maakt het zo bijzonder? De i-mop is een compacte en handige schrobzuigmachine. Het compacte formaat en het lichte gewicht maken deze machine zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de machine soepel te bedienen dankzij de twee tegen elkaar indraaiende borstels. Zelfs met één hand! Een ander groot voordeel van de i-mop is dat er geen chemische schoonmaakmiddelen nodig zijn. Zo maakt de i-mop maakt het mogelijk niet alleen snel, maar ook duurzaam schoon te maken. Dat past precies bij onze werkwijze. 

hofkenshig.png

360 graden bewegingsvrijheid

De i-mop is gemakkelijk te bedienen en daardoor een echte aanvulling op de schrobzuigmachines die we al kennen. Het grootste voordeel is dat het compacte apparaat erg flexibel is. Bij Hofkens HIG zetten we de i-mop dan ook het liefste in voor de kleinere ruimtes. Door de 360 graden bewegingsvrijheid is het mogelijk om iedere ruimte eenvoudig schoon te maken. Zelfs de lastige hoekjes waar je met traditionele vloerreinigingssystemen niet bij kunt, zijn voor de i-mop geen enkel probleem. 

Voordelen van de i-mop

De i-mop is een soort dweil, maar reinigt veel sneller en grondiger. Objecten onder en rondom de i-mop worden feilloos gereinigd, zonder enige inspanning. Wij zijn fan! Maar de machine kent meer voordelen. Zo is de i-mop:

 

  • Effectief
  • Tijdbesparend
  • Milieuvriendelijk
  • Veilig

ALTIJD DE JUISTE METHODE

 

Naast reinigen met de i-mop, gebruiken we bij Hofkens HIG natuurlijk nog allerlei andere reinigingsmethoden. Welk apparaat of product we inzetten, hangt geheel af van de schoonmaakklus. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 40. Dan gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf. 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer