Schoonmaakbedrijf in Moerdijk

Wij richten ons op het leveren van kwaliteit met een hoog serviceniveau, al meer dan 62 jaar. Hofkens HIG is naast industriële schoonmaak ook gespecialiseerd in reguliere schoonmaak in Moerdijk. Als schoonmaakbedrijf in de regio Moerdijk werken wij volgens een afgestemd werkprogramma om zo de reguliere schoonmaak te verzorgen. Deze schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in dagelijkse- en periodieke schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf in Moerdijk neemt Hofkens HIG de reguliere schoonmaak van jouw bedrijfspand of kantoor graag voor je uit handen. Geen schoonmaakklus is ons te gek en onze Allesreinigers pakken alles met beide handen aan.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

REGULIERE SCHOONMAAK IN MOERDIJK

Daar waar wordt gewerkt en geleefd, ontstaat stof en vuil. Reguliere schoonmaak van jouw pand of kantoor is daarom onmisbaar. Met de juiste kennis en materialen zorgen we er niet alleen voor dat jouw ruimte schoon wordt, maar vooral ook schoon blijft. Voor reguliere schoonmaak in Moerdijk is Hofkens HIG jouw partij. Onder reguliere schoonmaak valt onder andere:

  • Stof afnemen

  • Stofzuigen

  • Stofwissen

  • Moppen

  • Prullenbakken legen

  • Inventaris schoonmaken

  • Sanitair schoonmaken

Als schoonmaakbedrijf in de regio Moerdijk kunnen wij iedere schoonmaakklus aan. Onze Allesreinigers zijn niet vies van een beetje vuil en steken graag voor je de handen uit de mouwen.

REGULIERE SCHOONMAAK OP MAAT

Als schoonmaakbedrijf in de regio Moerdijk verzorgen wij allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden. Een passende oplossing vinden wij erg belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom richten we ons samen op een werkprogramma op maat. Aan de hand van jouw wensen en onze specialistische kennis komen we tot een oplossing die werkt. Hofkens HIG is niet alleen werkzaam in de schoonmaak in Moerdijk, maar ook in TilburgWaalwijk en Oosterhout.

Benieuwd geworden naar onze werkmethode? Of wil je meer informatie over andere diensten van Hofkens HIG? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer