Buiten onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden worden de Allesreinigers van Hofkens HIG ook ingezet voor reguliere schoonmaak. Of het nou een kantoor, kleedkamer of toilet betreft, al deze ruimtes dienen regelmatig te worden schoongemaakt. Want zo krijgt vuil niet de overhand. Een vast team van Allesreinigers trekt er dagelijks op uit voor de schoonmaak van allerlei soorten gebouwen en werkomgevingen. Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout en omstreken is geen klus voor ons te gek, we gaan graag de uitdaging aan.

 

Reguliere schoonmaak in Oosterhout

Onze Allesreinigers zijn gecertificeerd en werken uitsluitend met de beste materialen. Zo verzorgen we uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Stof afnemen, stofzuigen, prullenbakken legen, sanitair schoonmaken en inventaris schoonmaken, wij verzorgen al uw reguliere schoonmaak. Hofkens HIG werkt resultaatgericht en volgens een vast werkprogramma. Het resultaat? een schone werk- en leefomgeving. Ons hoofddoel is dan ook vanzelfsprekend: een schone omgeving voor iedereen. Of u nou op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak, de Allesreinigers steken graag de handen uit de mouwen. Zij weten precies hoe belangrijk hygiëne is en zijn de aangewezen personen om u op dit vlak optimaal te ontzorgen.

 

Schoonmaakonderhoud op maat

Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout vinden wij het belangrijk dat uw pand schoon is én blijft. Daarom kunt u bij Hofkens HIG terecht voor onder andere periodiek schoonmaakonderhoud. Of het nu gaat om dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaakwerk: samen bepalen we de ideale dienstverlening op maat. 

 

Schakel Hofkens HIG in voor al uw reguliere schoonmaak in de regio Oosterhout, en laat vuil niet de overhand krijgen. Onze Allesreinigers zijn werkzaam in meerdere regio’s. Zo kunt u onder andere ook in de regio Waalwijk bij ons terecht. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar specifieke schoonmaakdiensten van Hofkens HIG? Bekijk dan al onze diensten of neem contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk