• slide

    schoonmaakbedrijf Oosterhout

SCHOONMAAKBEDRIJF IN OOSTERHOUT

Buiten onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden worden de Allesreinigers van Hofkens HIG ook ingezet voor reguliere schoonmaak in Oosterhout. Of het nou een kantoor, kleedkamer of toilet betreft, al deze ruimtes dienen regelmatig te worden schoongemaakt. Want zo krijgt vuil niet de overhand. Een vast team van Allesreinigers trekt er dagelijks op uit voor de schoonmaak van allerlei soorten gebouwen en werkomgevingen. Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout en omstreken is geen klus voor ons te gek, we gaan graag de uitdaging aan.

 

REGULIERE SCHOONMAAK IN OOSTERHOUT

Onze Allesreinigers zijn gecertificeerd en werken uitsluitend met de beste materialen. Zo verzorgen we uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Stof afnemen, stofzuigen, prullenbakken legen, sanitair schoonmaken en inventaris schoonmaken, wij verzorgen al jouw reguliere schoonmaak in Oosterhout en omgeving. Hofkens HIG werkt resultaatgericht en volgens een vast werkprogramma. Het resultaat? een schone werk- en leefomgeving. Ons hoofddoel is dan ook vanzelfsprekend: een schone omgeving voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak, de Allesreinigers steken graag de handen uit de mouwen. Zij weten precies hoe belangrijk hygiëne is en zijn de aangewezen personen om je op dit vlak optimaal te ontzorgen.

 

CALAMITEITENSERVICE EN KLANTGERICHTE OPLOSSINGEN

Als schoonmaakbedrijf willen wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijkheid bij ons voorop. Daarom gaan we samen op zoek naar een passende oplossing voor jouw probleem of vraagstuk. Ook staan we bekend om onze snelle actie en reactie bij calamiteiten. Bij storm- en waterschade of bijvoorbeeld een verstopt toilet is snel handelen erg belangrijk om schade te voorkomen.

 

Onze Allesreinigers verzorgen niet alleen schoonmaak in Oosterhout, maar ook in andere regio’s. Zo kan je onder andere ook in de regio's Waalwijk, Oosterhout en Tilburg bij ons terecht. Ben je op zoek naar een specifieke dienst in deze omgeving? Of wil je meer weten over de werkmethode van Hofkens HIG? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 49, info@hofkenshig.nl of vul het formulier hiernaast in.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

 

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk