DE JUISTE AANPAK

Om reiniging binnen de industrie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is de juiste strategie essentieel. Je wilt namelijk op alle vlakken ontzorgd worden door een partner die bekend is met de branche en van aanpakken weet. Daarom komen we voor de start van een project eerst op locatiebezoek. Op basis hiervan maken we een planning en bepalen we gepaste methodes. Zo weet je precies wie je vaste aanspreekpunten zijn, wat de doorlooptijd is van het project en welke bezetting op locatie komt. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop en werken we binnen de industrie altijd volgens de normen van SIR. Onze Allesreinigers zijn vakbekwaam en beschikken, net als alle materialen, over de juiste certificeringen. Zo weet je zeker: op Hofkens HIG kun je bouwen!

Industrie Hofkens HIG.jpg

INDUSTRIËLE REINIGING

Succesvolle industriële reiniging hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is dat productieprocessen snel worden hervat, terwijl er tegelijkertijd nauwkeurig en volgens de hoogste kwalitatieve normen gewerkt wordt. Daarom bespreken we voorafgaand aan de opdracht jouw specifieke wensen. Op basis hiervan maken we een duidelijke planning en zetten we de juiste methoden in, zoals hogedrukreiniging, vacuümreiniging, droogijsstralen of camera inspecties

HOUSEKEEPING EN CORVEE

Een opgeruimde en schone werkomgeving is cruciaal binnen de industrie. Niet alleen voor het verloop van vlekkeloze processen, maar ook om veiligheid op de werkvloer te garanderen. Het wegruimen van vuil, stofzuigen van vloeren en schoonmaken van installaties zijn onderdeel van onze Housekeeping en Corvee werkzaamheden. Met heftrucks, propellorwagens of zelfs met de hand zorgen wij ervoor dat de omgeving opgeruimd wordt en blijft.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.