Schoonmaak in wellnesscentra

Schoonmaken in wellness vraagt om een specifieke aanpak. Het gaat vaak om warme, vochtige ruimtes waar veel meer kalkvorming ontstaat dan normaal. Dit vraagt ook om een andere manier van schoonmaken. Zo gebruik je andere producten dan bij reguliere schoonmaak en het is ook een stuk intensiever, doordat alles continu moet worden afgenomen. Onze Allesreinigers weten hoe ze een schoonmaakklus aan moeten pakken. Ze begrijpen hoe belangrijk hygiëne is in wellness en doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te leveren. 

Wellness Hofkens HIG.jpg

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we het ‘standaard’ schoonmaakwerk, zoals het stof- en vuilvrij maken van ruimtes. Bij wellness gaat het vooral om ontkalking. Door de vochtige en warme omgeving ontstaat er kalkaanslag. Dit moet goed gereinigd worden. We gebruiken hiervoor speciale producten die geschikt zijn voor deze specifieke omgeving en de verschillende ondergronden. Onze Allesreinigers weten van aanpakken!

Glasbewassing

Voor wellness is een schone, hygiënische uitstraling ontzettend belangrijk. Daar hoort ook een glanzende raampartij bij. Onze Allesreinigers maken deze grondig en streeploos schoon, aan de binnen- en buitenkant. Je hoeft je niet druk te maken over materialen, zoals ladders; wij beschikken over alle benodigdheden. Je kunt erop vertrouwen dat ons team voorbereid op locatie aankomt en vakkundig te werk gaat.

Gevelreiniging

We hanteren verschillende methoden voor het reinigen van de gevel. Denk bijvoorbeeld aan stomen, reinigen met hogedruk of droogijsstralen. Iedere methode heeft zijn eigen voordelen en afhankelijk van de ondergrond van de gevel en jouw specifieke wensen, kiezen we de beste methode. Ons team van professionals weet precies welke aanpak het beste werkt voor de reiniging van jouw gevel en kunnen zo een gericht reinigingsplan opstellen. 

Rioolservice

Wellnesscentra worden druk bezocht. In een omgeving waar alles schoon en netjes moet zijn, is het des te belangrijk dat er geen problemen zijn met de riolering. Wanneer er problemen zijn met de riolering, zoals verstoppingen of overstromingen, schakel ons dan direct in! Hofkens HIG heeft een 24/7 calamiteitenservice. We staan dag en nacht klaar om problemen met de riolering op te lossen. 

Opleverings- en inhuizing schoonmaak

Indien er een nieuw wellnesscentra wordt opgeleverd, zorgt Hofkens HIG voor de opleverings- en inhuizing schoonmaak. Na de bouw blijft er vaak nog vuil en rommel achter. In dat geval maken wij alle ruimtes uitvoerig schoon, zodat je helemaal klaar bent voor het ontvangst van de eerste bezoekers. 

Sanitaire dienstverlening

Bij sanitaire dienstverlening zorgen we dat de sanitaire ruimte volledig is ingericht. Denk hierbij aan het bijvullen van handdoekdispensers en toiletrollen, het bijhouden van luchtverfrissers en zeepdispensers en het legen van hygiëne containers. Extra belangrijk voor wellnesscentra, waarbij hygiëne centraal staat. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.