Regulier schoonmaakwerk

Overal waar wordt gewerkt, gesport en geleefd, komt vuil en stof terecht. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, waar dagelijks veel mensen aan het werk zijn. Of scholen, waar kinderen de hele dag rondlopen. Vanzelfsprekend wil je dat dit schone en gezonde omgevingen zijn. Schakel daarom een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in voor de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen, moppen en het poetsen van de inventaris. 

Reguliere schoonmaak Hofkens HIG.jpg

Kantoorinventaris reinigen

Toetsenborden, printers, bureaus en kasten worden dagelijks aangeraakt door medewerkers. Daarom is het extra belangrijk deze grondig te reinigen. Wanneer we reguliere schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op kantoren, is het reinigen van de kantoorinventaris dan ook onmisbaar. Zo zorgen we voor een fijne, schone werkomgeving.

Diepte- en schoomreiniging

Bij sanitaire omgevingen, zoals toiletruimtes op kantoren, kunnen we dieptereining en stoomreiniging inzetten. Hierbij demonteren we vastgeschroefde apparatuur en objecten om de plekken waar je anders niet bij kunt, goed te ontsmetten. Wanneer alles schoon is, komt alles weer op zijn plek te hangen en zijn ook de plekken die je niet direct ziet grondig gereinigd.

Vloeronderhoud_2.jpg

Vloeronderhoud

Onder reguliere schoonmaak valt ook het reinigen en onderhouden van vloeren. Afhankelijk van de ondergrond en de nodige reinigingssterkte kiezen we de geschikte methode. Zo zetten we een normale schrobzuigmachine in voor reinigen van grotere oppervlaktes, maar is reiniging met de i-mop zeer geschikt voor ruimtes met lastigere hoeken. De i-mop is een wendbare industriële schrobzuigmachine voor hardnekkig en moeilijk te bereiken vuil. Een groot voordeel van de i-mop is dat er geen chemische schoonmaakmiddelen aan te pas komen. Zo maakt de i-mop het mogelijk niet alleen snel, maar ook duurzaam schoon te maken. 

Niet iedere vloer kan hetzelfde behandeld worden. Zo maken we onderscheid tussen:

  • Vloeren van linoleum
  • Vloeren van marmer
  • Vloeren met tapijtbekleding
  • Vloeren met PVC
  • Vloeren van steen

Resultaatgericht en inspanningsgericht

Bij het uitvoeren van reguliere schoonmaakwerkzaamheden hebben we twee manieren van werken; resultaatgericht en inspanningsgericht. Wanneer we resultaatgericht werken, draait het om kijken, denken en doen. Onze Allesreinigers komen binnen en hebben aandacht voor de ruimte. Waar ze zien dat werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, doen ze dit. Bij inspanningsgericht staan de werkzaamheden beschreven in een werkprogramma. In dat geval werken we maandag t/m vrijdag volgens dit werkprogramma en weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Weten wat het best past bij jouw organisatie? Neem contact op voor advies!

Dagelijkse of periodieke werkzaamheden

Kies je voor een inspanningsgerichte aanpak, dan werken onze Allesreinigers volgens een afgestemd werkprogramma om zo de reguliere schoonmaak te verzorgen. Dit kan op dagdagelijkse basis of een aantal keer per week. Afhankelijk van het afgesproken aantal dagen per week, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Tevens worden de periodieke beurten vermeld in het werkprogramma. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast stuurt Hofkens HIG een vast, vakkundig team dat bekend is met de schoon te maken omgeving. Onze Allesreinigers weten van aanpakken. Mede hierdoor garanderen we kwaliteit! 

Jouw partner IN SCHOONMAAK

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Wil je een schoonmaakplan samen laten stellen of heb je vragen over een van onze diensten? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer