Het belang van grondige reiniging

Parkeergarages, parkeerplaatsen, Park en Ride-terreinen en stallingen worden door het in- en uitrijden van voertuigen dagelijks blootgesteld aan veel vuil. Het gaat in deze omgevingen bovendien vaak om hardnekkig vuil, zoals rubbersporen en gelekte olie. Gewone schoonmaak is in de meeste gevallen dan ook niet voldoende. Onze Allesreinigers draaien hun hand niet om voor een uitdaging en gaan graag voor je aan de slag met parkeergarage reiniging. Dankzij jarenlange ervaring en gecertificeerde schoonmaakmiddelen- en apparatuur zorgen zij voor een grondige reiniging. 

Parkeerterrein.jpg

Vegen en schrobben van (beton)vloeren

De meeste parkeergarages hebben een betonvloer of zijn voorzien van een coating. Op deze vloeren kan vuil, zoals bandensporen, olie en stof, leiden tot gevaarlijke situaties. Periodieke reiniging is bij deze vloeren daarom erg belangrijk. Hierdoor ziet de vloer er weer netjes uit en creëer je een veilige omgeving voor bezoekers. Voordat we aan de slag gaan, stellen we een plan van aanpak samen en bepalen we de reinigingstechnieken en de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. Onze Allesreinigers zorgen er vervolgens voor dat alles snel weer spic en span is. 

Waterkolken ontstoppen

Wanneer het hard regent kunnen putten vollopen en straten overstromen. Vaak is dit het gevolg van verstopte straatkolken. Straatkolken zijn bedoeld om regenwater goed en snel af te voeren, zodat het water wegen en straten niet bedekt. Door bladeren, zand en ander vuil dat meekomt met regen en wind, kunnen ze echter verstopt raken. Komt het je bekend voor dat een terrein bij slecht weer snel onder water komt te staan? Schakel ons dan in! Wij hebben de waterkolken snel ontstopt waardoor water weer goed kan wegstromen.

Foto's van parkeerterrein reiniging

Rubber_1.jpg
Rubber_2.jpg
Parkeer_1.jpg
Parkeer_2.jpg
Parkeer_3.jpg
Parkeer_4.jpg
Parkeer_5.jpg
Parkeer_6.jpg

EEN COMPLETE AANPAK VOOR JOUW TERREIN

 

Bij Hofkens HIG vinden we het belangrijk klanten volledig te ontzorgen. Daarom ben je voor een complete aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden bij ons aan het juiste adres. Is glasbewassing of gevelreiniging gewenst? Geen enkel probleem. Wij zorgen voor de juiste materialen en geschikte professionals. Ook het legen van vuilnisbakken en ander schoonmaakonderhoud nemen onze Allesreinigers graag uit handen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Of ontvang je graag een prijsindicatie? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 40 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer