SCHOONMAAKBEDRIJF IN WAALWIJK

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG is gespecialiseerd in reguliere schoonmaak in Waalwijk en omgeving. Dit is een van onze belangrijkste diensten. Honderden Allesreinigers zijn dagelijks onderweg voor de schoonmaak van kantoorruimtes, zorginstellingen en andere openbare ruimtes. Ongemerkt hoopt stof en vuil zich razendsnel op. Met dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden krijgen stof en vuil geen kans meer. Onmisbaar dus. Omdat de reguliere schoonmaak erg belangrijk is voor elke ruimte, werken wij alleen met de beste materialen. Onze Allesreinigers zijn goed getraind in het stoffen, stofzuigen en moppen van ruimtes. Alles krijgen ze schoon. Als schoonmaakbedrijf in Waalwijk pakken we daarom iedere klus graag met beide handen aan.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN HOFKENS HIG

Wij zijn niet voor niets een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Onze Allesreinigers werken alleen met de allerbeste materialen en hebben uitgebreide kennis van het vak. Uiteraard zijn we HACCP, VCA en ISO gecertificeerd. Wij onder andere inzetbaar voor de volgende schoonmaak in Waalwijk:

  • Industriële reiniging
  • Schoonmaakonderhoud
  • Schoonmaak in de voedingsindustrie
  • 24/7 riool- en calamiteitenservice
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
  • Rioolservice

Onder deze diensten vallen allerlei schoonmaakwerkzaamheden, waaronder vloeronderhoud, trappenhuisschoonmaak en sanitaire dienstverlening. Bovendien biedt Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Waalwijk een 24/7 calamiteitenservice. Bij storm- en wateroverlast of een verstopt riool staan wij dag en nacht voor je klaar.

Ook in de reguliere schoonmaak leveren wij schoonmaakwerkzaamheden op maat. Je geeft aan wat voor jou belangrijk is. Samen kijken we vervolgens naar een passende oplossing. Wij steken graag voor jou de handen uit de mouwen, want als schoonmaakbedrijf in Waalwijk deinzen wij nergens voor terug.

SCHOONMAAK IN WAALWIJK

Heb je een bedrijfs- of kantoorpand in de regio Waalwijk? Ben je op zoek naar een bedrijf die de reguliere schoonmaak in Waalwijk voor je uit handen neemt? Kwaliteit, veiligheid en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Met als gezamenlijk doel: een schone leef- en werkomgeving. Bij Hofkens HIG is alles mogelijk. Wij zijn niet alleen werkzaam in Waalwijk, maar ook in TilburgMoerdijk en Oosterhout. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze overige diensten of neem contact met ons op.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer