Schoonmaak voor distributie en retail

Hofkens HIG werkt voor diverse logistieke organisaties, zoals transportbedrijven en distributiebedrijven. We zijn bekend met grote opslagplaatsen waarin we volgens strenge voorschriften moeten werken. In de distributie en retail voeren we een totaalpakket aan diensten uit. We zorgen dat alles schoon en netjes is; van ontvangsthal tot opslagruimtes. Je kan er op vertrouwen dat ons team van Allesreinigers is voorzien van de juiste materialen en voldoet aan de vereiste certificeringen. 

Industrie Hofkens HIG.jpg

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we het ‘normale’ schoonmaakwerk. We maken alles stofvrij, poetsen de meubels in de kantoren, zorgen dat alle kleedruimtes schoon zijn en maken de kantine netjes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het legen van prullenbakken en het stofzuigen en dweilen van de vloeren. Heb je aanvullende wensen voor onze schoonmaakwerkzaamheden binnen de retail en distributie? Dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden en het uitbreiden van ons takenpakket.

Sanitaire dienstverlening

In een distributiecentrum werken vaak een groot aantal medewerkers, die ieder geregeld gebruikmaken van het toilet. Onder sanitaire dienstverlening verstaan we het in orde maken van deze ruimtes. Niet het poetsen zelf, maar voornamelijk het aanvulwerk. Denk hierbij aan het vullen van handdoekdispensers en toiletrollen, maar ook het verversen van hygiëne containers en bijvullen van zeepdispensers. We nemen je werk uit handen en zorgen dat alles voor een aangenaam toiletbezoek aanwezig is. 

Housekeeping en corvee

In een distributie- of opslaghal wordt veel gelopen en verplaatst. Het is een omgeving waar altijd stof en zand aanwezig is. Buiten het schoonmaakwerk van bijvoorbeeld de kantoren, is het ook belangrijk dat het grovere vuil wordt opgeruimd. Deze schoonmaakklus valt onder housekeeping en corvee. Hofkens HIG zorgt voor een nette werkomgeving. We houden het magazijn bij en zorgen dat rommel of vuil de werkzaamheden van het personeel niet belemmert. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.