Schoonmaak in de voedingsindustrie

Hofkens HIG snapt hoe belangrijk kwaliteit en hygiëne zijn. Daarom ontzorgen we onze klanten volledig! Zo doen we alles op het gebied van schoonmaak en reiniging binnen de voedingsindustrie en vinden we het van groot belang om altijd met je mee te denken. We komen geregeld op locatie om te zorgen dat alles in orde is voor audits. Daarnaast zijn we continu bezig met innovatie. Niet alleen in de vorm van materialen en middelen, maar bijvoorbeeld ook door het huidige schoonmaakplan te beoordelen en te actualiseren. We streven op deze manier naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze. Onze Allesreinigers hebben oog voor detail en weten wat de juiste aanpak is voor jouw branche.

Industrie Hofkens HIG.jpg

Food reiniging

Bij schoonmaak binnen de foodbranche moet veel aandacht worden besteed aan hygiëne en veiligheid. Daarom hebben alle Allesreinigers die verantwoordelijk zijn voor schoonmaak in de voedingsindustrie een relevante opleiding gevolgd. Zij zijn bekend met alle actuele hygiëne- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn de juiste schoonmaakmiddelen nodig om de beste reiniging te realiseren. Per project wordt daarom vooraf bekeken welke methoden geschikt zijn voor de omgeving en op basis hiervan wordt het plan van aanpak gemaakt.

Wij staan 24/7 voor je klaar

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.