Glasbewassing door Hofkens HIG

Wanneer je een onderneming runt, wil je je geen zorgen maken over het onderhoud van het pand. Een schone raampartij hoort daar ook bij. Daarom neemt Hofkens HIG voor jou graag de glasbewassing uit handen. Wij bieden een totaaloplossing waarbij je volledig ontzorgd wordt. Onze vakkundige Allesreinigers komen op locatie met al het nodige materieel. Zelfs de ramen bij hoge gebouwen krijgen wij streeploos schoon.

Glasbewassingfoto.jpg

Traditionele glasbewassing

Binnen glasbewassingen hanteren we twee methoden: traditionele en osmose glasbewassing. Traditionele glasbewassing is de methode die ons allemaal bekend is. Het raam wordt met de inwasser schoongemaakt en vervolgens drooggemaakt met een trekker. Dit gebeurt met een speciale techniek, waardoor er geen strepen achterblijven. Deze traditionele glasbewassing methode is zeer effectief, maar vergt ook de nodige lichamelijke inspanning. Laat dit daarom altijd uitvoeren door een professional.

Osmose glasbewassing

Wanneer je ramen opdrogen na een regenbui, blijven er kringetjes achter op de ruit. Dit komt doordat regenwater zouten en mineralen bevat. Deze zouten en mineralen zitten ook in normaal kraanwater. De methode osmose glasbewassing verwijst naar het osmosewater dat gebruikt wordt, oftewel gedemineraliseerd water. Dit water is speciaal gefilterd en hierdoor ontdaan van zouten en mineralen. Het grote voordeel van osmose glasbewassing is dat er geen vlekken achterblijven op de ramen, omdat de stoffen die deze vlekken kunnen veroorzaken zijn verdwenen.

Dakgoten reiniging

Dakgoten zorgen voor een goede afvoer van regenwater. Een verstopping in een dakgoot kan dan ook zorgen voor veel schade aan een woning of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, houtrot of vochtproblemen in muren. Wil je deze problemen verhelpen of voorkomen? Schakel dan Hofkens HIG in. Ons team van Allesreinigers begint met het inspecteren van de dakgoot om de staat goed te checken. Vervolgens reinigen we alles grondig. Zo ziet alles er niet alleen op het oog weer netjes uit, maar functioneert het ook naar behoren.
 

Auto’s Hofkens HIG – 1.jpg

HOFKENS HIG KRIJGT JOUW RAAMPARTIJ SCHOON

 

De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn 24/7 inzetbaar. Wil je meer informatie of een op maat gemaakt plan voor het reinigen van jouw ramen? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 40. Wij helpen je verder!

 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer